laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Vrijdag 2/7/2021 20:45)
   
Vrijdag 02-07-2021
(LP)
Het damesvoetbal is aan een opmars bezig en onze club wil niet achterblijven.Ben je een meisje tussen 5 en 12 jaar? Wil je het voetbal al spelend ontdekken of je voetbalkunsten laten zien? Schrijf je dan nu in voor ons Futbalista Festival op 7 Augustus 2021! Meer info in de bijlage hiernaast.


Donderdag 17-06-2021
(PL)
Na Corona is er dit jaar weer een Voetbal-sport en spelkamp op de terreinen van FC Gierle.Dit sport evenement gaat door op 16,17,19 en 20 Augustus 2021 en is bedoeld voor spelers vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar. Meer info vind je hiernaast in bijlage.


Zondag 16-05-2021
(PN)
De fusie tot KVC Lille United die vanaf het seizoen 2021-2022 een feit is, brengt ook extra inzet op meisjesvoetbal met zich mee binnen de nieuwe club.
Op 22 mei 2021 voorzien we een info moment in de kantine van FC Gierle om de missie, visie en concrete activiteiten uit de doeken te doen en om de ambassadrice voor onze meisjes binnen de club voor te stellen.
Alle jeugdspeelsters en hun ouders zijn van harte welkom!


Zondag 18-04-2021
(TB)
In afwachting van de beslissing van het overlegcomité van 21 april van Voetbal Vlaanderen, zullen de trainingen deze week nog opgeschort worden.
Voor diegene die het voorbije weekend niet op onze inschrijvingsdagen aanwezig konden zijn, kunnen donderdag aanstaande 22 april om 19u00 tot 20u30 nog langskomen om zijn/haar kledij te passen en in te schrijven . Dit vindt plaats in de kantine van KFC Lille.


Vrijdag 26-03-2021
(TB)
Gezien de recent genomen Covid-19 maatregelingen heeft het jeugdbestuur, samen met een aantal jeugdtrainers, beslist om de trainingen vanaf 29 maart tot en met 18 april "on hold" te zetten. We hebben deze beslissing genomen omdat de besmettingscijfers in Groot Lille enorm stijgen. Sommige klassen in de scholen zijn al in quarantaine moeten gaan. Wij betreuren deze beslissing ten zeerste en zijn ervan bewust dat dit weer een domper is voor onze spelers.
Wij zijn van mening dat dit de meest aangewezen beslissing is voor ieders gezondheid. Wij durven dan ook te rekenen op jullie begrip voor deze beslissing en zullen na de paasvakantie opnieuw opstarten als de besmettingscijfers het toelaten.

Hou het gezond!


Woensdag 10-03-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op 9 maart 2021 naar aanleiding van het Ministerieel Besluit van 7 maart 2021 nieuwe basisregels voor sportactiviteiten gepubliceerd die geldig zijn vanaf 8 maart 2021.
U vindt een overzicht van deze basisregels in het document in bijlage.


Dinsdag 26-01-2021
(FH)
De crisiscel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, vergaderde opnieuw op maandag 25 januari. Tijdens deze vergadering werd de beslissing genomen om alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten en te annuleren. In het licht van de gezondheidsmaatregelen, met het oog op de bestrijding van Covid-19, bleek dit voor de crisicel de enige mogelijke optie te zijn. Een uitgebreide motivatie over deze beslissing en de gevolgen er van vindt u terug op de website van Voetbal Vlaanderen.


Dinsdag 19-01-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op zijn website een overzicht van opleidingen gepubliceerd die kunnen gevolgd worden in het voorjaar van 2021. De ideale kans om je verder te ontwikkelen binnen het voetbal gebeuren.
Meer info vindt u op de website van Voetbal Vlaanderen.


Dinsdag 12-01-2021
(FH)
Op dinsdag 12 januari kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomite van 22 januari.
De Crisiscel van de KBVB stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.
Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomite in dit verband op de voet.
De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.


Vrijdag 25-12-2020
(FH)
Het vreemde Lilse voetbaljaar 2020 is omwille van de gekende reden al even definitief voorbij. Ondertussen is het tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur en het webteam van JOV Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een periode om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een hopelijk normaler, sportief maar vooral gezond 2021!


meer nieuws