nieuws
 
(laatst gewijzigd op Vrijdag 2/7/2021)
 
Vrijdag 02-07-2021
(LP)
Het damesvoetbal is aan een opmars bezig en onze club wil niet achterblijven.Ben je een meisje tussen 5 en 12 jaar? Wil je het voetbal al spelend ontdekken of je voetbalkunsten laten zien? Schrijf je dan nu in voor ons Futbalista Festival op 7 Augustus 2021! Meer info in de bijlage hiernaast.


top
 
Donderdag 17-06-2021
(PL)
Na Corona is er dit jaar weer een Voetbal-sport en spelkamp op de terreinen van FC Gierle.Dit sport evenement gaat door op 16,17,19 en 20 Augustus 2021 en is bedoeld voor spelers vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar. Meer info vind je hiernaast in bijlage.


top
 
Zondag 16-05-2021
(PN)
De fusie tot KVC Lille United die vanaf het seizoen 2021-2022 een feit is, brengt ook extra inzet op meisjesvoetbal met zich mee binnen de nieuwe club.
Op 22 mei 2021 voorzien we een info moment in de kantine van FC Gierle om de missie, visie en concrete activiteiten uit de doeken te doen en om de ambassadrice voor onze meisjes binnen de club voor te stellen.
Alle jeugdspeelsters en hun ouders zijn van harte welkom!


top
 
Zondag 18-04-2021
(TB)
In afwachting van de beslissing van het overlegcomité van 21 april van Voetbal Vlaanderen, zullen de trainingen deze week nog opgeschort worden.
Voor diegene die het voorbije weekend niet op onze inschrijvingsdagen aanwezig konden zijn, kunnen donderdag aanstaande 22 april om 19u00 tot 20u30 nog langskomen om zijn/haar kledij te passen en in te schrijven . Dit vindt plaats in de kantine van KFC Lille.


top
 
Vrijdag 26-03-2021
(TB)
Gezien de recent genomen Covid-19 maatregelingen heeft het jeugdbestuur, samen met een aantal jeugdtrainers, beslist om de trainingen vanaf 29 maart tot en met 18 april "on hold" te zetten. We hebben deze beslissing genomen omdat de besmettingscijfers in Groot Lille enorm stijgen. Sommige klassen in de scholen zijn al in quarantaine moeten gaan. Wij betreuren deze beslissing ten zeerste en zijn ervan bewust dat dit weer een domper is voor onze spelers.
Wij zijn van mening dat dit de meest aangewezen beslissing is voor ieders gezondheid. Wij durven dan ook te rekenen op jullie begrip voor deze beslissing en zullen na de paasvakantie opnieuw opstarten als de besmettingscijfers het toelaten.

Hou het gezond!


top
 
Woensdag 10-03-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op 9 maart 2021 naar aanleiding van het Ministerieel Besluit van 7 maart 2021 nieuwe basisregels voor sportactiviteiten gepubliceerd die geldig zijn vanaf 8 maart 2021.
U vindt een overzicht van deze basisregels in het document in bijlage.


top
 
Dinsdag 26-01-2021
(FH)
De crisiscel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, vergaderde opnieuw op maandag 25 januari. Tijdens deze vergadering werd de beslissing genomen om alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten en te annuleren. In het licht van de gezondheidsmaatregelen, met het oog op de bestrijding van Covid-19, bleek dit voor de crisicel de enige mogelijke optie te zijn. Een uitgebreide motivatie over deze beslissing en de gevolgen er van vindt u terug op de website van Voetbal Vlaanderen.


top
 
Dinsdag 19-01-2021
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft op zijn website een overzicht van opleidingen gepubliceerd die kunnen gevolgd worden in het voorjaar van 2021. De ideale kans om je verder te ontwikkelen binnen het voetbal gebeuren.
Meer info vindt u op de website van Voetbal Vlaanderen.


top
 
Dinsdag 12-01-2021
(FH)
Op dinsdag 12 januari kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomite van 22 januari.
De Crisiscel van de KBVB stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.
Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomite in dit verband op de voet.
De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.


top
 
Vrijdag 25-12-2020
(FH)
Het vreemde Lilse voetbaljaar 2020 is omwille van de gekende reden al even definitief voorbij. Ondertussen is het tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur en het webteam van JOV Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een periode om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een hopelijk normaler, sportief maar vooral gezond 2021!


top
 
Woensdag 23-12-2020
(FH)
Gezien de beslissing om enkel de heenronde af te werken bij competities met stijgen en dalen, en een nieuwe kalender voor de jeugd te voorzien, deelt Voetbal Vlaanderen nu mee dat alle kalenders met uitzondering van het indoorvoetbal online te raadplegen zijn op hun website en via de BBF app.
Volg de link hiernaast voor meer informatie.


top
 
Maandag 07-12-2020
(PN)
De crisiscel van de KBVB die alle geledingen van het voetbal vertegenwoordigt (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League), is vandaag, maandag 7 december 2020 opnieuw samengekomen en heeft vastgesteld dat het afwerken van de competitie onder de oorspronkelijke competitieformats onmogelijk is geworden.
Bijgevolg werden unaniem de volgende beslissingen genomen voor het amateurvoetbal, meer bepaald het veldvoetbal.

  • Beslissing om de lopende competities in alle afdelingen van het amateurvoetbal (eerste ploegen heren en vrouwen) af te werken op basis van de "heenrondes" (zijnde de helft van de oorspronkelijke competitie en kalender waarbij elke ploeg 1 keer tegen elke tegenstander uit de reeks speelt).
  • Deze competitie zal leiden tot een eindrangschikking met de normale gevolgen: een kampioen, stijgers, en dalers.
  • De heropstart voor de seniorencompetitie is voorzien in het weekend van 13 februari 2021 en deze in het jeugdvoetbal in het weekend van 6 februari 2021.
  • Alle eerder uitgestelde wedstrijden worden nog gespeeld.

Deze beslissingen drongen zich op na de verlenging van de huidige COVID-maatregelen voor de sport tot 15 januari 2021 waardoor het amateurvoetbal meer dan 3 maanden volledig zal hebben stilgelegen. Deze beslissingen zijn onder voorbehoud van een mogelijke heropstart van de collectieve trainingen vanaf 16 januari 2021.


top
 
Dinsdag 01-12-2020
(PN)
Na overleg met de gemeente, trainers en afgevaardigden heeft het jeugdbestuur van JOV Lille besloten om dit kalenderjaar nog niet terug te starten met de trainingen. Meer info vindt u in de bijlage hiernaast.


top
 
Donderdag 12-11-2020
(PN)
Het bestuur van JOV Lille heeft beslist dat alle trainingen geannuleerd blijven tot 1 jan 2021. We volgen de situatie verder op en komen ten gepaste tijde met nieuws over een eventuele heropstart.


top
 
Woensdag 04-11-2020
(FH)
Om begrijpelijke en welgekende redenen kan het spaghetti-weekend van FC Gierle niet doorgaan. De club heeft daarom een alternatief uit zijn hoed getoverd, in samenwerking met 'Giel for Life', zodat u in het weekend van 4, 5 en 6 december toch niks te kort zal komen.
Meer info vindt u in het document in bijlage.


top
 
Woensdag 28-10-2020
(TB)
Het Coronavirus blijft een grote spelbreker. Het Covidbeestje blijft maar pieken.
Afgelopen weekend hebben we nog wedstrijden laten doorgaan. En we moeten zeggen dat jullie je ook weer schitterend aan de Coronaregels hebben gehouden.
Deze avond zit Voetbal Vlaanderen weer samen en zullen naar alle waarschijnlijkheid de regels weer verstrengd worden.
Maar wij willen daar niet meer op wachten. JOVL neemt daarom zelf de verantwoordelijkheid en gelast alle officiele en alle vriendschappelijke wedstrijden van alle jeugdteams af tot en met 11 november 2020. Het mengen van de bubbels met andere clubs vinden we gewoon te risicovol! Bovendien hebben we ook besloten om alle trainingen tot nader order te schorsen.
We beseffen heel goed dat we door het nemen van deze beslissing heel veel spelertjes en misschien ook ouders teleurstellen. Maar we zijn er zeker van dat als we nu starten met de nodige stappen te nemen in plaats van te wachten op een daadkrachtig signaal van overkoepelend organisaties, we terug sneller ons favoriete spelletje kunnen doen en samen een drankje kunnen nuttigen in de kantine.
Het jeugdbestuur zal alleszins ook de situatie van week tot week opnieuw evalueren en via onze website en andere kanalen berichten over verdere beslissingen. Aanvullende info over de beslissingen van Voetbal Vlaanderen kan u vinden op www.voetbalvlaanderen.be.

Blijf gezond!

Het jeugdbestuur van JOVL


top
 
Woensdag 14-10-2020
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft deze week de competities van de senioren elftallen stop gezet maar laat de jeugd wel verder voetballen. Concreet worden jeugdcompetities van U6 tot en met U17 verder georganiseerd. Meer info vindt u op de website van Voetbal Vlaanderen.


top
 
Maandag 12-10-2020
(FH)
Vanaf woensdag 14 oktober geldt in de sportwereld code oranje. Concreet wil dit zeggen dat indoorsportactiviteiten waarbij geen 1.5 meter afstand bewaard kan worden voor iedereen boven 12 jaar tijdelijk verboden zijn. Kleedkamers sluiten, behalve in zwembaden. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts vandaag beslist.
Meer info vindt u bijvoorbeeld op de site van sporza.


top
 
Zaterdag 10-10-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Onze GU13C ploeg zakte door blessures slechts met 8 spelertjes af naar Immer Oost-Oosterwijk. Het team leverde een zeer verdienstelijke wedstrijd af waarin voor elke bal en elke meter met hart en ziel werd gevochten. Spijtig genoeg verloren onze jongens met 13-1 waarbij die eerreddende goal een verdienste was van heel de ploeg!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 05-10-2020
(PN)
Mutualiteiten zoals de CM voorzien in een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld van een sportclub. In de rubriek praktische info op onze website vindt u alvast een blanco formulier. U kan dit invullen en laten ondertekenen door het bestuur van de club om het vervolgens bij de mutualiteit in te dienen.


top
 
Zaterdag 03-10-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Na een mooie pot voetbal op Kasterlee kunnen onze U21 in de laatste 10 minuten een 4-3 achterstand ombuigen in een mooie 4-5 overwinning. Doelpunten: Vermeiren, Verlinden, Laarbi en Mertens(2x)


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 03-10-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Tijdens een erg spannende match hebben onze GU13C jongens erg hun best gedaan om de overwinning te behalen. Slechts op het einde moesten ze hun meerdere kennen in Herenthout, waardoor we met 2-4 gingen douchen. Sterke wedstrijd van deze dappere krijgers!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 01-10-2020
(TB)
Voor het complex in Poederlee hebben we de meest recente richtlijnen in verband met SARS-CoV-2 gebundeld in een document in bijlage. Gelieve deze richtlijnen voor ons aller veiligheid strikt op te volgen, waarvoor dank.


top
 
Donderdag 17-09-2020
(JP)
Graag vragen we uw aandacht voor gewijzigde richtlijnen in verband met SARS-CoV-2.
Tot nader order kunnen voor de trainingen van alle ploegen van U6 tot en met U21 douches en kleedkamers niet meer gebruikt worden. Spelers worden pas verwacht 5 minuten voor het begin van de training in hun trainingskledij en brengen hun eigen drinkbus mee. Na het einde van elke training begeeft elke speler zich onmiddellijk huiswaarts.
Voor wedstrijden blijven de kleedkamers en douches voolopig ter beschikking, maar iedere trainer en afgevaardigde kijkt toe op de reglementering en voorschriften wat betreft het gebruik hiervan. Ook bij thuiswedstrijden en wedstrijden op verplaatsing zorgt elke speler voor zijn eigen drank.


top
 
Woensdag 16-09-2020
(LP)
Wim Bosschaerts, deskundige Sport van de gemeente Lille, doet in het bericht in bijlage in naam van provincie gouverneur Cathy Berx, burgemeester Marleen Peeters en de Antwerpse artsen een dringende aanbeveling om thuis te douchen na het sporten!


top
 
Zaterdag 05-09-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Daar is ie dan... speeldag 1! Succes, maar vooral veel plezier aan al onze jeugdspelertjes!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Vrijdag 28-08-2020
(TB)
Op woensdag 2 september organiseert JOV Lille een info moment voor de ouders van de U6 van Lille en Poederlee. Het info moment gaat door om 20u00 in de kantine van VC Poederlee!


top
 
Donderdag 13-08-2020
(PN)
Opgelet! Berichtje voor het GU13B Team.
De eerste training van de GU13B is uitgesteld naar dinsdag 25/8. Trainer Flor Van Den Eynden zal zijn jongens vanaf dan de kneepjes van het vak bijbrengen op dinsdag en donderdag van 19u tot 20u30.


top
 
Woensdag 12-08-2020
(TB)
Opgelet! Berichtje voor onze jongste voetballertjes.
De eerste training van de U6 (Lille-Poederlee) zal doorgaan op maandag 17/8 van 16u30 tot 17u30 op de terreinen van VC Poederlee in plaats van op woensdag.
Tot dan!


top
 
Maandag 03-08-2020
(FH)
JOV Lille biedt u ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg.
Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Zondag 02-08-2020
(FH)
SARS-CoV-2 blijft ons aller leven beheersen en dat heeft uiteraard ook zijn gevolgen voor hoe wij onze favoriete sport in de JOVL community beleven. Het jeugdbestuur en de trainers van JOV Lille hebben een lijst maatregelen getroffen die ons moeten helpen om op een veilige en gezonde manier te kunnen trainen. Gelieve deze regels grondig door te nemen en er in de komende weken en maanden grondig rekening mee te houden. Wij danken u voor uw begrip.
Samen erdoor!


top
 
Zondag 02-08-2020
(FH)
We hebben zonet de volledige kalender van onze Jeugdploegen voor het eerste deel van het seizoen 2020-2021 op de website gepubliceerd. Uiteraard is niks in deze tijden nog zeker, dus tekenen we over het eigenlijke verloop van het nieuwe seizoen nog wat voorbehoud aan.
Wordt vervolgd!


top
 
Zaterdag 01-08-2020
(TB)
Een tijdje geleden publiceerden we een overzicht met de startdatums van de trainingen, maar onder andere door de recente maatregelen in onze Provincie, dienen we een aantal wijzigingen mee te delen. Voor volgende ploegen gelden andere startdatums:

- U7 starten op 19/08
- U15 starten op 18/08
- U17 starten op 19/08
- U21 starten op 28/08


top
 
Donderdag 30-07-2020
(TB)
Met spijt dienen we u mee te delen dat het jeugd tornooi op de terreinen van VC Poederlee op 8 augustus is geannuleerd omwille van de recente corona maatregelen!


top
 
Dinsdag 28-07-2020
(FH)
Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus. In de provincie Antwerpen mag ook niet getraind worden.
Het verbod van Voetbal Vlaanderen is niet alleen van toepassing op wedstrijden bij volwassen, ook U19- en U21-wedstrijden mogen niet gespeeld worden in Vlaanderen. Dat wil dus zeggen dat heel wat bekerwedstrijden, die normaal gezien al komend weekend zouden gespeeld worden, niet kunnen doorgaan. Dat is ook door de KBVB bevestigd ondertussen. Bij de mannen gaat het om de eerste 5 speeldagen, bij de vrouwen om de eerste 3.
Jeugdploegen mogen wel nog vriendschappelijke wedstrijden spelen tot en met de U17. Enkel de ouders van de spelers zijn toegelaten als toeschouwers. Toernooien zijn wel verboden.
Door deze maatregelen is uitstel van de competities voor heel Vlaanderen waarschijnlijk.
Last but not least: In de provincie Antwerpen mag er van de provincie niet getraind worden.


top
 
Zondag 26-07-2020
(WS)
De eerste training voor onze doelmannen zal plaats vinden op woensdag 19 augustus.
De U6 tot en met de U11 worden verwacht tussen 17u30 en 18u30.
De U12 tot en met de U17 worden verwacht tussen 18u30 en 19u30.


top
 
Zaterdag 25-07-2020
(TB)
VC Poederlee organiseert elk jaar een jeugdtornooi voor de leeftijdscategorieen van U7 tot en met U13. Dit jaar zal het tornooi doorgaan op 8 augustus. De wedstrijden vinden plaats tussen 9u30 en 12u en tussen 13u en 17u.
Wij doen langs deze weg graag nog een oproep aan onze U17 en U21 spelers om hun schouders mee onder dit event te zetten door een aantal wedstrijden te komen fluiten. Zij die graag een halve of hele dag willen komen helpen, mogen contact opnemen met Tom Buermans, bestuurslid van JOV Lille.
Alvast bedankt!


top
 
Vrijdag 24-07-2020
(PV)
FC Gierle organiseert op 15 augustus de verdeling van lekkere ontbijtmanden. In de brief in bijlage vind je alle informatie en we nodigen jullie graag uit om zo'n mandje te bestellen.
Alvast bedankt en smakelijk eten!


top
 
Zondag 28-06-2020
(FH)
De voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 zijn volop bezig: Onze JOVL Trainers zijn druk in de weer om de nodige trainingsschema's voor de komende zomermaanden op te stellen om tip top in vorm aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. In bijlage vinden jullie alvast een overzicht van wanneer elk team er terug invliegt. Nog even geduld en aftellen maar!


top
 
Dinsdag 16-06-2020
(FH)
We wensen u allen van harte te bedanken voor uw massale aanwezigheid tijdens de algemene info vergadering van 8 juni jongstleden. Wenst u uw schouders mee onder JOV Lille te zetten, zoals uitgelegd op die avond, geef ons dan gerust een seintje. Voor meer info bent u altijd welkom bij de TVJO (contact).
Uw interesse kan u alvast kenbaar maken via het formulier in bijlage.


top
 
Maandag 15-06-2020
(PV)
Op 11 en 18 juli, telkens van 18.00u tot 19.00u, zijn er weer de initiatiedagen voor onze kleinste jongens en meisjes die graag willen voetballen, voornamelijk dus voor kinderen geboren in 2014 en 2015. Het worden weer twee leuke avonden waarbij het voornamelijk gaat over het beleven van sport en spel en het plezier dat je daarin kan scheppen. Er zullen verschillende trainers aanwezig zijn om de kinderen hierin te begeleiden.
Deze initiatiedagen gaan door op de terreinen van FC Gierle. Voor meer info kan je terecht bij Peter Verlinden (verlinden_peter@hotmail.com).


top
 
Vrijdag 05-06-2020
(WS)
Het was voor ons nog even bang afwachten of alles wel zou kunnen doorgaan zoals gepland maar we hebben goed nieuws!
Door de recente versoepeling van de coronamaatregelen kunnen we onze voorziene informatie vergadering toch laten doorgaan op de origineel geplande datum. Deze algemene vergadering zal doorgaan op maandag 8 juni om 20u in de kantine van KFC Lille.

Wat staat er op de agenda?

- Draftrapport van de audit
- Vrijwilligers gezocht
- Bekendmaking van trainingsdagen van de verschillende categorieen
- Eventueel kennismaken met de trainer
- Varia

Wij kijken uit naar je aanwezigheid en garanderen dat dit op een veilige manier kan. Tot dan!


top
 
Dinsdag 02-06-2020
(LP)
De voorbije stickeractie van JOV Lille die gelanceerd werd in November 2019 is wegens Coronaperikelen niet verlopen zoals het moest. Door de sluitingen van winkels en kantines kon er niet meer op de gebruikelijke manier verzameld worden. Wij bieden jullie nu de kans om je verzamelalbum aan te vullen met de ontbrekende stickers. Het is trouwens ook mogelijk om posters op formaat A2 of A3 te bestellen van stickers naar keuze.
In bijlage hiernaast staat alle informatie hoe je kan bijbestellen.


top
 
Vrijdag 01-05-2020
(PV)
In het seizoen 2020 - 2021 worden er opnieuw allerhande opleidingen georganiseerd om een trainersdiploma te halen waardoor je ook trainer kan worden van een van de ploegen van JOV Lille. Voor de geinteresseerde sportievelingen zijn er verschillende data en plaatsen waar je kan deelnemen aan een cursus. In de bijlage hiernaast kan je alvast meer info vinden over de opleidingen in de provincie Antwerpen. Indien je verdere vragen hebt, kan je altijd terecht bij Patrick Nys, William Sas, Tom Buermans of Peter Verlinden.


top
 
Zondag 12-04-2020
(LP)
Vanuit Voetbal Vlaanderen wordt elke club die op provinciaal niveau wil spelen, elke 3 jaar onderworpen aan een zeer uitgebreide audit door Doublepass. Die procedure neemt alle facetten van de club nauwgezet onder de loep, met de bedoeling de jeugdopleiding aan een aantal objectieve parameters af te toetsen. In december, januari en februari spendeerde ons auditteam heel wat uren om dat traject te doorlopen. De auditeur was kritisch op sommige punten maar zeker ook heel positief over heel veel andere onderwerpen, voldoende om een gunstig eindresultaat te verkrijgen.
De toekenning van een provinciale jeugdlicentie door Voetbal Vlaanderen is dus een feit. Zo kunnen we ook in het seizoen 2020-2021 weer van provinciaal voetbal genieten.
Meer info vindt u in de bijlage.


top
 
Vrijdag 10-04-2020
(FH)
Het is ondertussen meer dan een maand geleden dat de wereldgezondheidscrisis ook in ons land toesloeg en onder andere een abrupt einde maakte aan het uitoefenen van onze favoriete sport. Wanneer en hoe aan deze situatie een einde zal komen is voorlopig koffiedik kijken. Feit is wel dat we allen samen de gedeelde verantwoordelijkheid hebben om dit virus te bestrijden door de richtlijnen van de overheid goed te volgen. JOV Lille wenst al zijn leden en sympathisanten alvast veel positief doorzettingsvermogen en hoopt dat iedereen samen met zijn familie en vrienden in goede gezondheid deze periode mag doorkomen.
Stay safe!


top
 
Maandag 30-03-2020
(PV)
Beste spelers, trainers, ouders en supporters, hier even een update van het JOVL bestuur.
Op 12 Maart zijn alle jeugdtrainingen en competitiematchen stopgezet om het Coronavirus proberen in te perken, nu bijna 3 weken later zien we ook in dat dit de juiste beslissing was van de voetbalbond en goed doorgegeven van alle trainers aan iedereen. De trainingen gaan nog steeds niet door en zal volgens ons ook niet meer doorgaan dit seizoen. De KBVB heeft ook al doorgegeven dat het seizoen voor de jeugd en het amateurvoetbal is afgelopen.
Ook aan de tornooien gaan we niet meer deelnemen, we bedoelen ALLE TORNOOIEN, ook dat in Poperinge tot eind Juni, dit als bescherming voor supporters en spelers.We gaan proberen te werken naar volgend seizoen. De trainers mogen terug wat trainen zodra dit is toegelaten van de overheid en het jeugbestuur, ik denk dat er sommigen staan te popelen om dit terug op te pakken, we gaan ook bekijken of we sommige dingen niet vroeger kunnen doen, zoals het inzaaien van de terreinen enz. Patrick Nijs is bezig om de trainers in te vullen naar volgend seizoen toe, wie er interesse heeft om een ploeg te trainen mag zich melden, het is elk seizoen een moeilijke oefening maar het lukt ons alleen maar met jullie mederweking. Dus volgend seizoen is er nog steeds de jeugdsamenwerking tussen de 3 clubs.
Of we het provinciaal label hebben behaald weten we tot hiertoe nog niet, maar hier hebben de bestuursleden Tom, William en Patrick zeer veel tijd in gestoken.
Het zinnetje "blijf in uw kot" gaat nog enkele weken van toepassing blijven maar daarna gaan we er terug vol tegenaan en gaan we weer genieten van het voetbal, de fun en het samen napraten met een drankje. Geef ons gerust wat suggesties om deze moeilijke momenten door te komen voor al onze ploegen.
Vanwege het JOVL jeugdbestuur.


top
 
Vrijdag 27-03-2020
(FH)
De corona crisiscel, waarin alle entiteiten van ons Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League) kwam op 27 maart virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.
De crisiscel nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke, maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.
De stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement. Dat geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal.
Er komt zo een abrupt einde aan het lopende seizoen 2019-2020. We hopen alvast dat we het nieuwe seizoen onder een gunstig gesternte samen terug kunnen starten.
#staysafe


top
 
Donderdag 19-03-2020
(FH)
De corona crisiscel waarin alle entiteiten van het voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), heeft op 19 maart een aantal belangrijke beslissingen genomen voor het verdere verloop van het Belgisch voetbal de komende weken: Het orgaan heeft beslist om alle wedstrijden (jeugd, seniors, recreatief, futsal en minivoetbal) minstens tot en met 30 april uit te stellen. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario's met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in Belgie de komende weken zal evolueren.
Bekijk ook zeker de link in bijlage.


top
 
Dinsdag 17-03-2020
(LP)
De taartenverkoop van FC Gierle wordt stop gezet. Wegens de strenge maatregelen genomen door de overheid kan de leverancier ons niet garanderen dat de taarten zullen geleverd worden. Iedereen die reeds een bestelling had geplaatst krijgt zijn centen terug (via uw trainer of afgevaardigde). Ook diegenen die aan Peter Verlinden betaald hebben krijgen uiteraard hun geld terug. Wij verontschuldigen ons voor deze gang van zaken maar het is een geval van overmacht.
Met vriendelijke groeten van FC Gierle.


top
 
Donderdag 12-03-2020
(FH)
Het nieuws heeft jullie ondertussen mogelijk ook al via andere kanalen bereikt. Het bestuur van JOV Lille zal de problematiek verder bespreken, maar het is duidelijk dat we hier de richtlijnen vanuit de overheid en Voetbal Vlaanderen zullen volgen.
Alleszins zullen alle trainingen en wedstrijden voor jeugd- en senioren, inclusief onze eerste elftallen, worden afgelast tot nader order! Voorlopig is dit tot 31 maart.
Er is tevens beslist om de fuif op 28 maart in de kantine van KFC Lille te annuleren.
Bekijk ook zeker de link in bijlage.


top
 
Donderdag 12-03-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Breaking! In de jeugdreeksen en de lagere afdelingen wordt er tot en met 31 maart niet gevoetbald. Alle wedstrijden zijn uitgesteld.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 11-03-2020
(FH)
Trainer Herman Nys meldt langs deze weg dat de trainingen voor doelmannen op woensdag 11 maart worden geannuleerd omwille van de slechte weersomstandigheden en de bijhorende waterlast op het terrein!


top
 
Donderdag 27-02-2020
(LP)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor het weekend van vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020, over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor:vrouwen, reserven, veteranen, jeugd en G-voetbal. Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden, indien de omstandigheden het toelaten. Voor de 1-ste elftallen heren beslist de scheidsrechter ter plaatse.


top
 
Woensdag 26-02-2020
(FH)
Trainer Herman Nys meldt langs deze weg dat de trainingen voor doelmannen op woensdag 26 februari worden geannuleerd omwille van de slechte weersomstandigheden!


top
 
Zondag 23-02-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Oostmalle trekt aan het langste eind na een pittige match tegen de U21 die zichzelf een aantal keer in de voet schieten: 2-3. Geel-Zwart vergeet zo op gelijke hoogte te komen van leider Lentezon A.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 22-02-2020
(LP)
Na het succes van vorig jaar organiseert FC Gierle opnieuw een wijnavond in samenwerking met Wijnen Jacobs uit Lille. Deze gaat door in de kantine op 20 maart 2020 vanaf 19.30u tot 22.00u. U bent allen van harte welkom.
Meer informatie vindt u in de bijlage hiernaast.


top
 
Zaterdag 15-02-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Na een eerder zielloze wedstrijd boeken de U21 een gemakkelijke 3-0 zege tegen de bezoekers uit Zoersel.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 10-02-2020
(LP)
Ook dit jaar is er weer een zomerkamp op de terreinen van FC Gierle. Dit sport evenement gaat door op 17, 18, 20 en 21 Augustus 2020 en is bedoeld voor kinderen van 5 jaar tot en met 12 jaar.
Meer info vind je hiernaast in de bijlage.


top
 
Zondag 09-02-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

In wat een verloren wedstrijd leek bij VC Herentals, zijn de GU10b toch nog terug gekomen op karakter: 5-5! Afgevaardigde Nick Joossens toonde zich terecht trots op zijn jongens!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 05-02-2020
(FH)
FC Gierle doet naar jaarlijkse gewoonte een taarten- en paaseitjesverkoop. Meer over het hoe en waarom van deze actie vindt U in de bijlage. Wij bedanken u alvast voor de steun!


top
 
Woensdag 05-02-2020
(PVG)
Omwille van de weersomstandigheden zijn er tot en met donderdagavond 6 februari geen trainingen toegelaten op de velden van FC Gierle aan de Poeyelheide.


top
 
Zaterdag 01-02-2020
(SW)
Op zaterdag 15 Februari 2020 organiseert het jeugdbestuur van VC Poederlee in de kantine van de club een Kinderdisco met DJ Backy. We verwelkomen graag alle voetballertjes en kinderen tussen 4 en 12 jaar van 18.30u tot 22.00u voor een spetterend feestje! Al onze leden maar ook niet-leden zijn van harte welkom. De inkom is gratis!
Inschrijven kan tot 12 februari 2020 door Swa Wynants te verwittigen (swawynants@hotmail.com).


top
 
Zaterdag 18-01-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

De U21 hebben de topper tegen leider Lentezon naar hun hand weten te zetten: Na een spannende en geagiteerde wedstrijd stond het 2-1 voor onze geelhemden!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 18-01-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

De wedstrijd tussen de Lilse PU8B en Kasterlee werd afgeklokt bij een 5-7 stand. We mochten genieten van mooi voetbal en knap samenspel in een spannende match!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 18-01-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Onze GU12C ploeg heeft zijn eerste overwinning beet: 3-1 gewonnen tegen Vorselaar! Een mooie beloning voor de volharding van onze spelers!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Dinsdag 14-01-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Het wordt zaterdag 18/1 uitkijken naar de wedstrijd van onze U21 op de Lilse Balsakker. Onze jongens, die nog steeds als enige ploeg ongeslagen zijn en netjes geposteerd staan op plaats 2, nemen het op tegen leider Lentezon A! Supporters op post!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 12-01-2020
(TW)
twitter.com/jovlille

Wat een spannende wedstrijd legden Merksplas en onze PU08A op de mat met geweldige inzet van alle spelers. Het ging heel mooi gelijk op maar in het laatste kwartier trok JOV Lille toch aan het kortste eind. Al bij al een uitstekende wedstrijd van onze PU08A om te zien!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 04-01-2020
(FH)
Na een ongetwijfeld deugddoende vakantie vliegt de Lilse voetbaljeugd er terug tegenaan vanaf het weekend van 11 januari! We publiceerden zonet het speelschema van die eerste wedstrijddag op onze website
We wensen jullie allen veel voetbalplezier in 2020!


top
 
Maandag 16-12-2019
(FH)
Het Lilse voetbaljaar 2019 is definitief voorbij. Tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur van onze clubs en in naam van het webteam van JOV Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een moment om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een sportief, gezond en succesvol 2020!


top
 
Zondag 01-12-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De Lilse U7 hebben dit weekend mooi voetbal gespeeld tegen een toffe en fijne tegenstander Olmen. Jammerlijk genoeg hadden zij slechts vier spelers, zodat onze jongens ook onderling aan de bak moesten. Ook in die wedstrijden was het full gas, mooie seizoenshelft van onze gasten!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 01-12-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

PU17 winnen overtuigend van Kasterlee met 3-0 na een knappe wedstrijd. Zo halen ze op het einde een 12 op 15. Dikke pluim aan spelers en trainers!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 30-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

Lilse U21 halen het met 4-0 in de derby tegen een moedig Wechelderzande: Cijfers zijn misschien overdreven maar de driepunter is zeker verdiend.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 23-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De Lilse GU12C hebben vandaag tegen St Jozef een 1-1 gelijkspel uit de brand sleept! Dit na een beresterke wedstrijd die aanvoelde als een overwinning!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Woensdag 20-11-2019
(LP)
Het lang verwachte stickeralbum komt er aan. Het boek wordt gelanceerd op 28 november in Lille en op 30 november in Gierle.
In bijlage vindt u alvast meer informatie over dit initiatief.


top
 
Woensdag 20-11-2019
(PVT)
Niet te missen!
Op vrijdag 29 november 2019 om 20u: quiz voor en door JOV Lille.
Ideaal om de donkere winteravonden door te komen: een quiz in de kantine aan de Balsakker in Lille. U hoeft heus geen echte quizzer te zijn, leute en gezelligheid staan voorop. Maximum 6 personen per ploeg, 15 Euro per ploeg ter plaatse te betalen. Aarzel niet en schrijf u in, via een mail naar paul.van.tigchelt@gmail.com.


top
 
Zaterdag 16-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De U21 vergeten hun 0-2 voorsprong bij Arendonk uit te diepen en geven dan nog 2 doelpunten weg: er zat meer in dan de 2-2... #nietgetreurd #goedgedaan


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 16-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

GU17 winnen verdiend met 1-2 van Dessel, tot nu de ongeslagen leider in de reeks! Knap werk, jongens!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 16-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

Na een spannend gelijkopgaand 1e kwartier begon het Lilse kwintet van de PU8A Retie duidelijk te overstemmen. Dankzij een ijzeren verdediging kon vooraan aanhoudend druk gezet worden: volop kansen! Proficiat aan een sterke ploeg die hard gewerkt heeft voor deze 5-10 overwinning!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 11-11-2019
(AVD)
Op 11 november trokken onze jongens van de U8 naar het voetbaltornooi van onze buren in Wechelderzande. Onze voetballertjes van JOVL hadden duidelijk nog niet van wapenstilstand gehoord. De enthousiaste supporters waren dan ook getuige van vier erg boeiende wedstrijden.
In de eerste wedstrijd bleken Gust, Tuur en Laurens beter uitgeslapen dan de jongens van Halle. Er werd dan ook overtuigend met 8 - 2 gewonnen. Onder het deskundig aansturen van de trainers Jochen en Jarno was het in de tweede wedstrijd de beurt aan Joppe, Daan en Benjamin om te schitteren. Gevolg was dat Westerlo kansloos met 6 - 1 naar huis moest. In de derde wedstrijd wisselde Lucas zijn keepershandschoenen in en was het zijn beurt voor mooie doorgedreven acties. De doelman van Merksplas diende de bal 9 keer uit zijn netten te halen terwijl Tuur met enkele erg mooie reddingen zijn netten wist schoon te houden. De moeilijkste wedstrijd was de laatste tegen onze andere buren uit Vorselaar. Toch werd ook die wedstrijd na enkele mooie combinaties als een sterk collectief met 3 - 1 gewonnen.
Dikke proficiat jongens, doe zo verder!


top
 
Zondag 10-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

GU13 leggen de duimen tegen misschien wel de sterkste ploeg uit de reeks: Vosselaar. Op basis van het balbezit en het aantal kansen konden onze jongens meer claimen dan een 3-2 nederlaag. Sterke match!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 09-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

U21 trekken aan het langste eind in aangename wedstrijd tegen Oosthoven en zetten reeks van ongeslagen wedstrijden voort: 11 stuks! Yeboah (2x) en Vanhees bedienden het Lilse kanon.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Dinsdag 05-11-2019
(LP)
Op zaterdag 30 november en zondag 1 december serveren we overheerlijke spaghetti bolognaise in de kantine van Gierle. Voor diegenen die wensen zijn er ook enkele alternatieven voorzien, zoals een vegetarische spaghetti of videe met brood.
Meer info vindt u alvast in de bijlage hiernaast.


top
 
Maandag 04-11-2019
(FH)
KFC Wechelderzande organiseert op 11 november 2019 zijn jaarlijkse jeugdtornooi. Ook JOV Lille zal vertegenwoordigd zijn met een aantal teams. U vindt alle informatie over dit tornooi via de link in bijlage (klik op het symbooltje rechts). Wij wensen onze JOV Lille spelertjes alvast veel succes maar vooral veel plezier!


top
 
Zondag 03-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

Onze PU8B kleppers trotseerden afgelopen weekend de regen en begonnen meteen flink aan hun wedstrijd. Het tweede kwartiertje kregen ze even een dipje maar na een stukje fruit in de rust gingen ze er weer kei hard tegen aan. We mochten genieten van een spannende wedstrijd met mooi samenspel.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 02-11-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

U21 kennen geen problemen met rode lantaarn Lentezon B (0-5) en zetten reeks van ongeslagen wedstrijden voort: 10 stuks! Mertens, Tops, Henderieckx en Yeboah (2x) bedienden het Lilse kanon.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 28-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De PU08A leggen de duimen bij Westerlo, een intrinsiek sterkere tegenstander, maar blijven ondanks het overwicht door gaan tot het einde wat hen siert!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 28-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

PU08B werken ontzettend hard op bezoek bij Westerlo en worden beloond met een knap 9-9 gelijkspel.


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 27-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De jongens van de PU10 stoten in de topper in hun reeks op Schelle, een sterke en sportieve tegenstander waar deemoedig het hoofd tegen dient gebogen te worden. Eindstand: 10-5.
Een volledig gedetailleerd verslag van topreporter BVB vindt u elders op onze website.Meer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 24-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De U21 zijn al 8 wedstrijden op rij ongeslagen en zijn dit weekend vast van plan om deze mooie reeks verder te zetten tegen Vlimmeren dat momenteel de 9de plaats in de rangschikking bekleedt. Het belooft alleszins een spannende bedoening te worden aan de Balsakker! Wij wensen onze Yellow Youngsters alvast veel succes.
Supporters op post!Meer Tweets? Klik hier

top
 
Maandag 21-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De PU13 en KFC Katelijne hielden elkaar perfect in evenwicht: 7-7. Een duidelijk bewijst dat het harde werk begint te lonen, nu enkel de efficientie nog wat verbeteren! #opgoedeweg
@StevenVerstrepeMeer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 20-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

Een gedreven PU10 team legt er maar liefst 23 in het Hobokense mandje en staat op zaterdag 26/10 tegen zijn match van de waarheid bij het vooralsnog ongenaakbare Schelle. Succes, jongens!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 19-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De PU8a moesten de duimen leggen tegen Hoogstraten maar speelden toch mooi voetbal. Een pluim voor dit team!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 19-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

GU10B gingen nipt en toch wel onterecht de boot in bij KFC Beekhoek (3-4). Het team toonde zich wat ongelukkig in de afwerking maar leverde anderzijds toch weer een top prestatie!
@JoossensNickMeer Tweets? Klik hier

top
 
Zaterdag 19-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

Wat een spirit, wat een doorzetting en wat een mooi voetbal speelden de PU8b tegen Hoogstraten! Hoedje af voor zoveel volharding!


Meer Tweets? Klik hier

top
 
Zondag 13-10-2019
(TW)
twitter.com/jovlille

De PU13 gingen tegen Ternesse de boot in met veel te overdreven cijfers! Drie kwart van de wedstrijd verliep gelijkopgaand, enkel in het 3de kwart gaven onze jongens totaal niet thuis en straften de bezoekers dit zonder pardon af. De trainer toonde zich zeer tevreden over deze wedstrijd: Het komt goed!
@StevenVerstrepeMeer Tweets? Klik hier

top
 
Donderdag 19-09-2019
(FH)
VC Poederlee nodigt iedereen uit op zijn jaarlijkse barbecue die plaats vindt op 5 oktober 2019 in de kantine van VC Poederlee.
Alle informatie en het inschrijvingsformulier vindt u in bijlage.


top
 
Zondag 01-09-2019
(FH)
De competitie is nog maar net gestart en de eerste live tweets vliegen ondertussen al vrolijk rond! Heb je zin om zelf ook mee te tweeten? Dat is een fluitje van een cent. Een twitter account is zo aangemaakt en het enige wat u vervolgens dient te doen is in uw bericht over onze vereniging de account @jovlille te vermelden, dan pikken wij uw bericht meteen op.
U kan ons terugvinden via twitter.com/jovlille.


top
 
Zondag 01-09-2019
(FH)
JOV Lille trekt bij het begin van het nieuwe seizoen graag uw aandacht op gezonde voeding, volgens ons de basis om op een goede manier aan sport te kunnen doen! Meer info vindt u in het document in bijlage.


top
 
Donderdag 29-08-2019
(FH)
In bijlage vindt u alvast een verslag van de voorbereiding van onze PU17. De pennen zijn gescherpt, onze spelers zijn er klaar voor!


top
 
Woensdag 21-08-2019
(LP)
Beste speler, trainer, afgevaardigde, clublid.
Onze club is in samenwerking met de externe firma Spionkop Shop om een nieuw stickerboek uit te brengen. Dit verzamelalbum zal uitgebracht worden in November 2019. De bedoeling is dat ieder clublid van FC Gierle, VC Poederlee en KFC Lille in dit album komt te staan.
Meer info vindt u in de bijlage hiernaast.


top
 
Zaterdag 17-08-2019
(FH)
JOV Lille biedt u ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg.
Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Zondag 02-06-2019
(LP)
Ook dit jaar is er weer een zomerkamp op de terreinen van FC Gierle. Dit sport evenement gaat door op 19, 20, 22 en 23 Augustus 2019 en is bedoeld voor kinderen van 5 jaar tot en met 12 jaar.
Meer info vind je hiernaast in de bijlage.


top
 
Zaterdag 01-06-2019
(FH)
Ook op dag 2 van de Basinus Tropyhy in Duitsland kroop een enthousiaste supporter in zijn pen om een en ander voor het nageslacht te bewaren. U leest het in bijlage!


top
 
Vrijdag 31-05-2019
(FH)
Op dit moment is een delegatie van JOV Lille aan de slag op het Internationaal voetbaltoernooi van Bensheim in Duitsland om er te kampen voor de Basinus Trophy. Een rechtstreeks ooggetuigenverslag van dag 1 vindt u in bijlage.


top
 
Maandag 08-04-2019
(IM)
Het doek is bijna gevallen over het huidige seizoen 2018-2019.
Ondertussen is het dagelijkse bestuur van onze clubs reeds volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.
Wij hopen jullie in elk geval allemaal terug te mogen verwelkomen in het nieuwe seizoen om er samen bij JOV Lille een boeiend, sportief jaar van te maken.
We nodigen jullie daarom van harte uit op onze inschrijvingsdagen.
Meer info vind je hiernaast in de bijlage.

16 april: VC Poederlee
19u00 - 20u30

17 april: FC Gierle
19u00 - 20u30

18 april: KFC Lille
19u00 - 20u30

Tot dan!


top
 
Woensdag 20-03-2019
(LP)
Op vrijdag 29/03/2019 is er de eerste wijnavond in de kantine van FC Gierle in samenwerking met onze sponsor Wijnen Jacobs uit Lille. De inkom is gratis en inschrijven op voorhand hoeft niet.
Meer info kan je vinden in de bijlage hiernaast waar ook de mogelijkheid bestaat om een bestellings formulier te downloaden.


top
 
Donderdag 14-03-2019
(FH)
Naar jaarlijkse traditie nemen enkele ploegen van JOVL deel aan een buitenlands tornooi.Dit jaar zal dit plaatsvinden in Bensheim(Duitsland) van 30 mei tot 01 juni. Om de kostprijs te drukken voor de deelnemers organiseert JOVL een actie om centjes in te zamelen. De U15 en U21 hebben aan de innerlijke mens gedacht op een sportief verantwoorde wijze en zullen spaghetti dagen organiseren op 30 en 31 maart 2019. meer info vindt U in bijlage hiernaast.


top
 
Vrijdag 01-02-2019
(FH)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om tijdens de periode van 01.02.2019 tot en met 03.02.2019 NIET over te gaan tot een algemene afgelasting.
Voor wedstrijden van Jeugd en Reserven kan de thuisploeg van 48u tot 3u voor de wedstrijd via E-Kickoff afgelasten. Nadien beslist de scheidsrechter ter plaatse.
Voor wedstrijden van Eerste Elftallen (incl. recreatief voetbal) beslist de scheidsrechter ter plaatse.


top
 
Vrijdag 25-01-2019
(LP)
FC Gierle heeft naar jaarlijkse gewoonte in het voorjaar een verkoop van Limburgse vlaaien en paaseitjes, dit alles ten voordele van onze jeugd. Meer info vind je in de bijlage hiernaast.


top
 
Donderdag 24-01-2019
(LP)
Het Provinciaal Comite Antwerpen heeft beslist om voor de periode van 25 tot en met 27 Januari over te gaan tot een algemene afgelasting van jeugd, reserven en vrouwen. Alleen de 1ste elftallen mannen competitief en recreatief voetbal worden tot nader order gespeeld.


top
 
Zaterdag 19-01-2019
(PVDV)
VC Poederlee organiseert op 16 februari 2019 haar eetdag. Culinaire liefhebbers kunnen zich te goed doen aan kempische oerklassiekers. Extra informatie vindt u in het document in bijlage.
Smakelijk!


top
 
Zondag 30-12-2018
(FH)
Het webteam van JOV Lille heeft tijdens deze eindejaarsperiode niet stil gezeten: We hebben zopas de kalender voor het tweede deel van het seizoen 2018-2019 gepubliceerd op de website.
Mocht u de resultaten en verslagen van het eerste deel van dit seizoen nog willen raadplegen, dan kan u dat altijd via de "uitslagen historiek" link die u in het menu aan de linkerkant vindt. U kan ook altijd de nieuwe kalender importeren in de elektronische agenda van uw smartphone via de "elektronische agenda" link in het menu aan de linkerkant.


top
 
Vrijdag 28-12-2018
(FH)
Het Lilse voetbaljaar 2018 is definitief voorbij. Tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur van onze clubs en in naam van het webteam van JOV Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een moment om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een sportief, gezond en succesvol 2019!


top
 
Zondag 09-12-2018
(FH)
Trainer Herman Nys meldt dat de keeperstrainingen in 2018 eindigen op 12 december 2018. Hij verwacht al zijn pupillen terug op het veld op 9 januari 2019. In tussentijd houdt hij er aan jullie een prettig eindejaar te wensen!


top
 
Zaterdag 01-12-2018
(FH)
De PU15 hebben het voor elkaar gebracht en hebben zich tot kampioen gekroond in hun reeks! We wensen spelers, technische staf en supporters van harte proficiat met deze titel,een beloning voor het harde werk dat zij net als de vele andere jongeren in onze vereniging wekelijks leveren!
Wedstrijdverslagen, inclusief een verslag van hun laatste overwinning tegen hun rechtstreekse concurrent, vindt u via de links op onze website.


top
 
Donderdag 01-11-2018
(SW)
Op zaterdag 8 december 2018 organiseert VC Poederlee in de kantine van de club een Kinderdisco met DJ Backy. We verwelkomen grrag alle kinderen tussen 4 en 12 jaar tussen 18.30u en 22.00u voor een spetterend feestje! Leden en niet-leden zijn welkom en de inkom is volledig gratis.
Inschrijven kan tot 4 december 2018 via een mailtje aan swawynants@hotmail.com.


top
 
Vrijdag 28-09-2018
(LP)
Op zondag 04/11/2018 is er de spaghettidag van FC Gierle. Wij nodigen alle spelers en sympathisanten uit om op deze middag hun buikje vol te komen eten met een heerlijk bord spaghetti.
Voor meer info en inschrijving kijk je best even in de bijlage hiernaast.


top
 
Maandag 17-09-2018
(FH)
Het webteam van JOV Lille heeft zonet de Uitslagen Historiek uitgebreid: U vindt er, naast het volledige speelschema van alle JOVL Ploegen, ook een overzichtspagina met de klassementen van onze U15, U17 en U21 teams.
Volg de link!


top
 
Zaterdag 01-09-2018
(FH)
JOV Lille biedt u ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg.
Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Woensdag 29-08-2018
(FH)
De PU15 legden voor de start van de eigenlijke competitie nog een spannende derby op de mat tegen de buren van De Kempen. Een verslag in bijdrage!


top
 
Zaterdag 25-08-2018
(CVW)
Op de terreinen van FC Gierle (Poeyelheide, Gierle), vindt op 15,16,18 en 19 april een paasstage plaats voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Meer details en hoe in te schrijven vindt u in de folder in bijlage.


top
 
Woensdag 22-08-2018
(FH)
De nieuwe competitie is nog niet van start gegaan en onze eerste verslaggever is al in zijn vertrouwde pen gekropen, waarvoor dank! U leest hoe het de U15 verging in een duel tegen Merksplas in het verslag in bijlage.
Slechts een klik van u verwijderd!


top
 
Donderdag 16-08-2018
(HN)
De keeperstrainingen beginnen op woensdag 22 augustus op de terreinen van KFC Lille. Voor onderbouw en middenbouw wordt er getraind van 16.45u tot 17.45u en voor bovenbouw van 18.00u tot 19.15u


top
 
Zondag 12-08-2018
(LP)
Er is een extra pasdag voorzien voor spelers van JOV Lille die niet aanwezig konden zijn op de vorige pasdagen wegens verlof. Deze gaat door op dinsdag 14/08/2018 van 18.00u tot 20.00u in de kantine van FC Gierle.


top
 
Dinsdag 17-07-2018
(LP)
Op maandag 6 Augustus is er een extra pasdag voor de spelers van JOV Lille die nog een training of t-shirt nodig hebben.
Deze gaat door in de kantine van FC Lille van 18.00u tot 20.00u.


top
 
Vrijdag 22-06-2018
(FH)
JOV Lille organiseert op 27 juni 2018 een informatie avond voor alle spelers en hun ouders in de kantine van KFC Lille. Vanaf 18u heeft u de gelegenheid om de nieuwe trainingspakken voor het komende seizoen te passen. Vanaf 19u begint het informatie gedeelte waarin alle details over de praktische werking in het komende seizoen uit de doeken zullen worden gedaan.
Meer informatie vindt u in de link in bijlage.


top
 
Zondag 03-06-2018
(LP)
Ook deze zomer is er weer ons jaarlijks voetbalkamp op het complex van FC Gierle. Het kamp gaat door op 13 - 14 - 16 - 17 Augustus 2018. Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar mogen hier aan deelnemen. Meer informatie vindt U in de bijlage hiernaast. Vlug inschrijven is de boodschap.


top
 
Zondag 13-05-2018
(FH)
Ondertussen is ook Dag 2 van de Poperinge Trophy gepasseerd. Organisatoren, spelers, begeleiders en supporters kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi, waarin de vriendschap en de sfeer primeerden! Een mooie afsluiter dus van het voetbalseizoen voor de deelnemende JOV Lille teams, waarbij we tegelijkertijd iedereen van harte willen bedanken die hier zijn schouders mee heeft onder gezet. Genieten nu van een deugddoende sportieve break en uitkijken naar het volgende JOV Lille seizoen!
PS: Extra verslaggeving vindt u in bijlage!

top
 
Vrijdag 11-05-2018
(FH)
Dag 1 van de Poperinge Trophy zit er op. Een dag die onder perfecte weersomstandigheden doorging met wisselende successen voor onze Lilse teams. U kon ongetwijfeld al een en ander oppikken via onze trouwe twitteraars (de feed van JOV Lille vindt u hier), maar tegelijkertijd kropen ook enkele van onze reporters weer vlijtig in de pen: Hun schrijfsels vind je in bijlage.


top
 
Maandag 30-04-2018
(FH)
JOV Lille trekt binnenkort met enkele jeugdploegen naar de Poperinge Trophy. Het wedstrijdschema is ondertussen gepubliceerd op de website van de organiserende vereniging.


top
 
Maandag 30-04-2018
(FH)
KFC Lille, FC Gierle en VC Poederlee werken ook in het seizoen 2018-2019 samen om een goede Jeugdopleiding te verwezenlijken. Om die manier kan zowel het recreatief (gewestelijk) en competitief (provinciaal) jeugdvoetbal aangeboden worden. Om van dit project verder een succes te maken, is JOV Lille nog steeds op zoek naar gediplomeerde (getuigschrift B, Uefa B en hoger) jeugdtrainers. Voel je je aangesproken om talentvolle jongeren te begeleiden, aarzel dan niet contact op te nemen.


top
 
Maandag 05-03-2018
(SW)
Kinderdisco met DJ Backy!
Op zaterdag 21 April 2018 in de kantine van VC Poederlee van 18.30 uur tot 22.00 uur voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Ook niet leden zijn welkom!
In de VIP is een wijn en babbelbar voorzien voor familie en vrienden.
Inkom Gratis!
In bijlage vinden jullie meer info en een inschrijvingsformulier.


top
 
Dinsdag 13-02-2018
(JK)
De drie voetbalclubs FC Gierle, KFC Lille en VC Poederlee hebben allen toegezegd om ook volgend voetbalseizoen samen te werken onder de gemeenschappelijke vlag JOVL.
Er wordt momenteel werk gemaakt van de aandachts- en verbeterpunten vanuit de voorbije drie werkjaren.
Dit vraagt uiteraard opnieuw om overleg en een mogelijk gewijzigde invulling van de categorieen per locatie.
Wij streven er naar om met de ondersteuning van de drie clubs u hierover meer duidelijk te kunnen geven tegen 31 maart 2018. Zodra wij een gemeenschappelijk akkoord hierover hebben bereikt zullen wij u dit kenbaar maken.
Intussen kijken wij de toekomst alvast hoopvol tegemoet.


top
 
Zaterdag 10-02-2018
(IM)
Zoals elk jaar nemen enkele ploegen van JOVL deel aan een internationaal, meerdaags voetbaltornooi. Dit jaar zijn dat de PU11, PU13, PU15, PU17 en PU19. Zij zullen de eer hoog houden op het tornooi in Poperinge van 10 mei tot 13 mei 2018. Om de kostprijs te drukken voor de spelers organiseren de deelnemende ploegen een actie om centjes in te zamelen. Zij hebben aan de innerlijke mens gedacht en organiseren daarom een heus spaghetti-weekend op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Op zaterdagavond om 18u bent u trouwens welkom voor de betere wijnproeverij (in samenwerking met wijnen Jacobs). Hiervoor hoeft u niet in te schrijven.
Wij hopen te mogen rekenen op jullie aanwezigheid ter ondersteuning van onze jeugdspelers.
Vergeet de gezellige wijnproeverij vanaf 18 uur niet!
Inschrijvingsformulier binnen te brengen via trainer, afgevaardigde, in kantine Lille of via Iwan Mertens.


top
 
Vrijdag 02-02-2018
(LP)
FC Gierle heeft beslist om alle trainingen en thuiswedstrijden aan de Poeyelhei in het weekend van 2, 3 en 4 februari af te gelasten wegen de vele regen en de te verwachten slechte weersomstandigheden. Ook de wedstrijden van de PU17, de PU15, de GU13, de PU09A, de PU09B en de GU07BL zijn ondertussen al geschrapt.


top
 
Zaterdag 13-01-2018
(NV)
Rode kruis Lille organiseert dit voorjaar weer een gratis EHBO cursus. Ge-interesseerden kunnen alvast meer info vinden via de Facebook link in bijlage.
Voor extra vragen of informatie kan u ook terecht op volgend e-mail adres: vorming@lille.rodekruis.be


top
 
Zondag 24-12-2017
(FH)
JOV Lille wenst u een fijn kerstfeest en een zorgeloos 2018!


top
 
Vrijdag 15-12-2017
(FH)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor de periode van woensdag 13 december 2017 tot en met maandag 18 december 2017, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk):

Eerste elftallen heren en vrouwen
Reserven
Jeugd

Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.


top
 
Vrijdag 17-11-2017
(LP)
Op 2 December organiseert FC Gierle een algemene quiz in de kantine. Inschrijven 20 euro per ploeg. De quiz begint om 20:00u.
Meer info vindt u in de bijlage hiernaast.


top
 
Zondag 22-10-2017
(FH)
De JOV Lille community wenst langs deze weg TVJO Jules Claessens en zijn familie veel sterkte bij het heengaan van hun geliefde moeder Maria De Wolf.


top
 
Zaterdag 14-10-2017
(WS)
Het feestcomite van KFC Lille zet de mooie traditie van de voorbije jaren verder en tracteert u op een gezinsbrunch op woensdag 1 november 2017. Zij die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, weten dat zij zich mogen verwachten aan een heerlijk en gezellig eetfestijn. Inschrijven kan via de formulieren in bijlage.


top
 
Zaterdag 14-10-2017
(SW)
VC Poederlee nodigt u uit op zijn eerste Kippenfestijn dat doorgaat op zaterdag 25 november 2017 in de kantine van VC Poederlee.

Aanvangsuren:
Blok 1: vanaf 11.30 uur tot 13.00 uur
Blok 2: vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur

Menu:
Volwassenen 1/2 kip appelmoes of curry saus met brood - 9 Euro
Kinderen 1/4 kip appelmoes of curry saus met brood - 5 Euro

Inschrijven kan tot woensdag 22 november 2017 via inschrijvingsstrook af te geven aan trainer of afgevaardigde.
Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (swawynants@hotmail.com) met vermelding van naam, gewenst uur, aantal personen en menu keuze.


top
 
Maandag 04-09-2017
(FH)
JOV Lille biedt u ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg.
Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Maandag 21-08-2017
(HB)
Door de KBVB wordt de voetbalclubs dit jaar opgelegd om alle identiteitskaarten digitaal in te scannen ter optimalisatie van de spelersgegevens bij de Belgische voetbalbond. Dit is niet alleen van toepassing op alle spelers, maar ook op trainers, afgevaardigden en andere aangesloten leden in de club. De voetbalbond heeft vooropgesteld dat dit voor aanvang van het seizoen 2017-2018 in orde moet zijn.
Om dit zo snel mogelijk in orde te krijgen vragen wij de leden op een van volgende data langs te komen met hun identiteitskaart en dit bij hun club van aansluiting. Ook wie zich reeds heeft gemeld bij de inschrijvingsdagen in mei 2017, wordt opnieuw verzocht om langs te komen.

In Poederlee is er mogelijkheid om in te lezen op:
ma 21 augustus van 19u00 tot 20u30
ma 28 augustus van 19u00 tot 20u30

In Lille is er mogelijkheid om in te lezen op:
ma 21 augustus van 19u30 tot 21u00
ma 28 augustus van 19u30 tot 21u00

In Gierle is er mogelijkheid om in te lezen op:
vr 1 september van 20u00 tot 21u00
za 2 september van 20u00 tot 21u00

Telkens in de kantine van de respectievelijke clubs.


top
 
Zaterdag 22-07-2017
(LP)
Burentornooi 2017!
Op 5 Augustus is er weer het geburentornooi tussen FC Gierle & JOVL, FC Lentezon en VV Vosselaar. Het tornooi gaat dit jaar door in Vosselaar en de eerste wedstrijden beginnen om 09.30u.
Het speelschema vindt u alvast hiernaast in de bijlage.


top
 
Zondag 02-07-2017
(FH)
Trainer Herman Nys meldt dat de keeperstrainingen voor het seizoen 2017-2018 starten op woensdag 16 augustus aan de Lilse Balsakker. Hij verwacht de jonge doelmannen van de U6 tot en met de U11 voor een training van 17u00 tot 18u00. Tussen 18u00 en 19u15 is het de beurt aan de doelmannen van de U12 tot en met de U17.


top
 
Dinsdag 30-05-2017
(FH)
Putje winter of hoogzomer, het maakt de taalvirtuozen uit de entourage van de PU12 weinig uit: De inkt blijft in alle omstandigheden even vlot uit hun pennen stromen.
In bijlage vindt u dan ook een weergave van de belevenissen van deze JOVL ploeg op de Huizen Gooimeer Cup van afgelopen weekend.
Veel leesgenot!


top
 
Woensdag 24-05-2017
(FH)
Dit weekend staat voor enkele van onze JOVL teams de Huizen Gooimeer Cup op het programma. Alle informatie over dit internationale tornooi, onder andere de wedstrijdschema's, vindt u via de link in bijlage. Wij wensen onze deelnemende teams alvast veel plezier en succes!
Hou ook onze Twitter Feed in het oog! U zal er regelmatig informatie vinden over de belevenissen van onze Lilse jeugd op dit tornooi.


top
 
Maandag 22-05-2017
(FH)
De PU12 hebben afgelopen weekend gevoetbald en de wereld zal het geweten hebben! Een verslag van de hand van de gerenommeerde PVT:

"Veel zon, 10 spelers met goesting, een prachtige accommodatie, een 34e trofee voor de grootste club van 't land en voor onszelf vandaag de hoop op een nieuwe trofee... wat heeft een mens nog meer nodig op een zondagnamiddag?
En ja hoor, de verwachtingen werden vlot ingelost. Behalve de eerste match tegen 's Gravenwezel-Schilde werden onze matchkes (Oostmalle, halve finale tegen Antonia en finale tegen Zwarte Leeuw) een walk in the park: 4-1, 5-0, 7-1 en 6-0 winst. Mats De Laet was als keeper onze neofiet vandaag maar voelde zich in dit geoliede geheel rap in zijn sas. Iedereen content dus, 't zal wel, ook onze harde kern, die VIP-gewijs het prachtige balkon van Zoersel inpalmde (hun wangedrag – medemensen van het andere geslacht die van de zon proberen genieten, bekogelen, zullen we maar wijten aan te veel zon en testosteron). Goede voorbereiding dus op ons tornooi in Amsterdam, niet alleen voor die trouwe harde kern, maar ook voor ons ploegske. Daar moeten we nog 1 keer vlammen-vlammen-vlammen op 'internationaal' U13-niveau. Eerst op en daarna naast het plein!
Voor JOVL speelden: Mats, Berend, Jonas, Mathijs, Tuur, Bent, Sybren, Emiel, Janou en War."


top
 
Maandag 22-05-2017
(LP)
Op 14, 15, 17 en 18 Augustus is er weer ons zomers voetbalkamp op de terreinen van FC Gierle.Dit voor kinderen van 5 tot 14 jaar, zowel voor meisjes als voor jongens. Meer info en inschrijvingen vindt u in de bijlage hiernaast.


top
 
Dinsdag 16-05-2017
(FH)
Ook de komende dagen staat er nog JOVL voetbal op het menu!

Zaterdag 20/05 :
GU6L - GU7L - U9 - tornooi Zoersel

Zondag 21/05 :
GU10 - PU12 - tornooi Zoersel

Donderdag 25/05 :
U9 - tornooi Tongerlo

Zondag 28/05 :
PU10 - GU12 - tornooi Oelegem

Don 25/05 t/m Zon 28/05 :
PU11 - PU12 - PU15 - PU17 - Gooimeer Cup Huizen (NL)


top
 
Dinsdag 09-05-2017
(FH)
Op 5 mei jongstleden vond in Gierle de trekking plaats voor de Beker Van Groot Lille. Dit is wat er uit de bus kwam:
De schiftingswedstrijden worden gespeeld op 8 en 9 augustus om 19:30u. Op 8 augustus bijten de Eerste Elftallen de spits af waarbij Gierle het opneemt tegen Lille en Poederlee het mag uitvechten met Wechelderzande. Op 9 augustus nemen de Reserve Elftallen het tegen elkaar op. Ook hier moet Gierle het opnemen tegen Lille en treft Poederlee Wechelderzande.
We springen vervolgens naar 14 augustus, wanneer de finale en kleine finale betwist worden door de Reserve Elftallen en dit ook weer om 19:30u. De Eerste Elftallen strijden dan weer voor de allerhoogste Lilse eer op 16 augustus en dit om (u raadt het al) 19:30u.


top
 
Zondag 07-05-2017
(LVL)
Ook het weekend van 13 en 14 mei heeft nog enkele tornooien en wedstrijden in petto voor onze jeugdploegen. Op zondag 14 mei wordt u het volgende geserveerd:

- 10u30 GU6G - White Star (terreinen Gierle)
- GU7P tornooi Oostmalle
- GU6P & U9 tornooi VC Herentals
- U15 tornooi Nijlen


top
 
Donderdag 04-05-2017
(LVL)
Het seizoen is bijna ten einde maar u kan ook volgend weekend nog een aantal jeugdploegen aan het werk zien tijdens een aantal jeugdtornooien in onze regio. Een overzichtje:

Vrijdag 05/05
- U8 (2x) - tornooi te Weelde

Zaterdag 06/05
- U9 - tornooi te Nijlen
- GU12, GU7L, GU6L, GU6G - tornooi te St.-Jozef Rijkevorsel

Zondag 07/05
- U15 - tornooi te Weelde
- GU7P, PU10 - tornooi te Halle


top
 
Maandag 01-05-2017
(KJ)
Op woensdag 3 mei om 18h30 spelen de U8 van JOV Lille de halve finale van de lavabeker tegen de buren van OG Vorselaar. Dit ongetwijfeld spannende duel vindt plaats op de terreinen van VC Poederlee. Onze jonge voetballertjes kunnen uiteraard alle steun van hun supporters gebruiken. Tot dan!


top
 
Vrijdag 28-04-2017
(FH)
Een wedstrijd die dit weekend in het oog springt is de finale van de cup van het Nieuwsblad die de PU17 aanstaande maandag 1 mei zullen spelen in het Kuipke in Westerlo. Om 17u neemt JOV Lille het op tegen RFC Capellen, een team dat hen in de voorronde twee keer nipt wist te kloppen. Wordt het derde keer, goede keer?
Supporters op post!


top
 
Zaterdag 22-04-2017
(JC)
Het huidige voetbalseizoen loopt stilaan ten einde. Dit betekent dat we onze jeugdspelers vriendelijk willen uitnodigen voor de inschrijvingen van het volgende seizoen 2017-2018 waarin JOV Lille opnieuw onder het Provinciale Label zal aantreden. Deze inschrijvingen vinden plaats op 27/4 (Poederlee), 28/4 (Lille), 29/4 (Poederlee) en 3/5 (Gierle).
Extra informatie vindt u in de bijlage.


top
 
Dinsdag 18-04-2017
(FH)
De PU12 trokken afgelopen maandag naar "Tom Boonen" land ('t is eens wat anders dan Bobbejaanland) om er op het lokale tornooi een wedstrijd te betwisten. De reporters van de PU12 zorgden naar goede gewoonte voor de literaire omkadering van deze wedstrijd: Volg de link naast dit bericht!


top
 
Woensdag 12-04-2017
(LVL)
We geven u hierbij graag een overzicht van de tornooien en wedstrijden waar onze JOVL teams het komende paasweekeinde aan de slag zullen zijn:

Zaterdag 15/04
- U8 Paastornooi Vrij Arendonk
- U6L - U7L - U9L Paastornooi Vorselaar
- PU10 - PU11 Paastornooi Vosselaar
- U8 en GU15 Paastornooi Merksplas
- U6P - U8 Paastornooi Kasterlee
- GU10 Paastornooi Herenthout
- 11u00 : PU17 - Purmerend (Nl)

Maandag 17/04
- U6L - U7L - U9L Paastornooi Vorselaar
- PU10 - PU12 Paastornooi Balen
- PU17 Paastornooi Merksplas
- U13 Paastornooi Kasterlee

Veel succes, maar vooral veel plezier allemaal!


top
 
Dinsdag 11-04-2017
(FH)
De PU12 schopten het net zoals hun collega's van de PU17 tot in de halve finale van jeugdcup het Nieuwsblad. Zij staan voor de zware opdracht om bij de buren van Lentezon Beerse een 3-5 nederlaag goed te maken. We wensen hen op 19/04 daarbij alle succes!


top
 
Dinsdag 11-04-2017
(FH)
Op 19 april nemen de PU17 het op tegen de IP van Turnhout voor de terugwedstrijd in de halve finale van de jeugdcup het Nieuwsblad. Na de spectaculaire heenwedstrijd, waarbij onze jongens hun sterke tegenstander in het slot nog wisten af te troeven (3-5), belooft ook deze wedstrijd de nodige spankracht te leveren. De inzet is een plaats in de finale in het Kuipke in Westerlo, iets wat ongetwijfeld een bijkomende motiverende factor zal zijn.
De wedstrijd vindt plaats op de terreinen van FC Gierle.


top
 
Zondag 09-04-2017
(FH)
De onderzoeksgroep Sport & Society doet samen met de VUB en Voetbal Vlaanderen een onderzoek naar de invloed van topsportsucces en topsporters op de populariteit van voetbal. De onderzoeksgroep wil voornamelijk achterhalen wie en wat onze spelers heeft aangezet tot beginnen met voetbal. Wij roepen daarom onze leden op om de vragenlijst in bijlage in te vullen: Dit neemt ongeveer 15 minuutjes in beslag.
Op deze manier maak je bovendien kans op duo-tickets voor wedstrijden van de Rode Duivels en de Red Flames.
In naam van Voetbal Vlaanderen danken we jullie voor jullie medewerking.


top
 
Dinsdag 28-03-2017
(LP)
Op 6 Mei 2017 organiseert FC Gierle een Gouden schoen gala. Tijdens dit gala krijgen de winnaars van de U15 (provinciaal en gewestelijk) en de U17 (provinciaal en gewestelijk) hun gouden schoen. Meer informatie in de bijlage hiernaast.


top
 
Woensdag 15-03-2017
(FH)
De spelertjes van de U8 legden afgelopen woensdag 8 maart een prima prestatie op de mat. Ze haalden bij Oelegem een spectaculair resultaat in de achtste finales van de lava beker. Een verslag vindt u in bijlage.


top
 
Woensdag 08-03-2017
(LP)
Gezien de weersomstandigheden met wateroverlast worden de trainingen op het complex Gierle van woensdag 08/03 afgelast.


top
 
Zondag 05-03-2017
(FH)
De smulpapen onder u mogen alvast 26 maart 2017 in hun agenda noteren. Op die dag organiseren enkele Lilse jeugdploegen een spaghetti dag. Op deze manier sponsoren zij hun deelname aan de Nederlandse Gooimeer Cup eind mei. Hoe en wanneer in te schrijven vindt u in het document in bijlage.


top
 
Donderdag 16-02-2017
(FH)
De spelertjes en entourage van de PU11 van JOV Lille pakken uit met een paaseitjesactie om hun deelname aan de Gooimeer Cup eind mei te sponsoren. Zij rekenen uiteraard ook op uw steuntje in de rug, waarvoor alvast hartelijk dank!
Alle informatie over hoe te bestellen vindt u in het document in bijlage. Smakelijk!


top
 
Zondag 12-02-2017
(FW)
Na het succes van de eerdere editie, geef Jeugd VC Poederlee haar 2de kinderfuif op vrijdag 17 maart van 18.30 uur tot 22.00 uur. De kantine van VC Poederlee wordt dan omgetoverd tot een echte fuifzaal! Ook zal er een Bodega en Babbelbar voorzien zijn voor ouders, grootouders, supporters en vrienden. De opbrengst gaat naar de aankoop van een A.E.D. toestel ( Automatisch Externe Defibrillator). Er moet wel op voorhand ingeschreven worden omdat de kinderen na de fuif een verrassing krijgen. Informatie over hoe zich in te schijven vindt u in bijlage.


top
 
Dinsdag 07-02-2017
(FH)
Het jeugdbestuur van VC Poederlee organiseert op vrijdag 10 februari een algemene kwis. Het gebeuren vindt plaats in de kantine van VC Poederlee aan de Heggelaan. Ploegen mogen maximaal uit 5 personen bestaan. Meer informatie over hoe u zich kan inschrijven vindt u in de bijlage.


top
 
Maandag 23-01-2017
(LP)
In de Paasvakantie wordt op de terreinen van FC Gierle een voetbalkamp gehouden, dit voor spelers vanaf 5 tot en met 14 jaar. Het gaat door op 3, 4, 6 en 7 April 2017. Voor meer info kan je de bijlage hiernaast downloaden.


top
 
Zondag 15-01-2017
(FH)
Sportregio Noorderkempen organiseert op 30/01/2017 een inspirerende avond in de kantine van KFC Lille. Aan de hand van een humoristische voorstelling ("Dat schiet lekker op") richt het gebeuren zich tot vertegenwoordigers van sportclubs in de Sportregio Noorderkempen en focust men zich op hoe prestaties verbeterd kunnen worden. Meer info vindt u in het document in bijlage.


top
 
Woensdag 04-01-2017
(PVT)
Niet te missen!
Op vrijdag 27 januari 2017 om 19u30: quiz voor en door JOV Lille. Ideaal om de donkere winteravonden door te komen: een quiz in de kantine aan de Balsakker in Lille. U hoeft heus geen echte quizzer te zijn, leute en gezelligheid staan voorop. Maximum 6 personen per ploeg, 15 Euro per ploeg ter plaatse te betalen. Aarzel niet en schrijf u in (de details vindt u in de bijlage).
De opbrengst gaat integraal naar onze jeugdploegen, die dit jaar deelnemen aan een internationaal tornooi in Nederland.


top
 
Donderdag 22-12-2016
(FH)
Het Lilse voetbaljaar 2016 is definitief voorbij. Tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur van onze clubs en in naam van het webteam van JOV Lille een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Een moment om even terug te blikken op wat was, een moment om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een sportief, gezond en succesvol 2017!


top
 
Woensdag 21-12-2016
(FH)
Het doek is gevallen over het eerste deel van het seizoen 2016-2017 en het is nu tijd om de batterijen even op te laden. Ons webteam doet er momenteel alles aan om de kalenders voor het vervolg van het seizoen eerstdaags te publiceren. Wij vragen u nog even geduld.


top
 
Dinsdag 06-12-2016
(LVL)
Trainer Herman Nys meldt dat de keeperstrainingen in 2016 eindigen op 14 december 2016. Hij verwacht al zijn pupillen terug op het veld op 11 januari 2017. In tussentijd houdt hij er aan jullie een prettig eindejaar te wensen!


top
 
Maandag 05-12-2016
(IM)
Op zondag 11-12-2016 om 09.30 uur betreden onze spelers van JOVL PU17 de arena op de terreinen van Gierle tegen Zwarte Leeuw. Deze wedstrijd is een echte topper. Onze PU17 wisten op 12 matchen 34 punten te behalen (11 x winst en 1 x gelijk) en de tegenstander Zwarte Leeuw 32 punten wist te behalen (10 x winst en 2 x gelijk). De enige punten die JOVL Lille liet liggen, waren dan ook tegen Zwarte Leeuw, wat deze laatste match nog spannender zal maken. Het dient gezegd dat onze jongens bij momenten frivool, attractief en technisch mooi voetbal brengen. Dit zie je ook aan het aantal gemaakte doelpunten op 12 wedstrijden met name 70 stuks, waaronder een aantal "beauty's".
Wij doen hierbij dan ook een warme oproep aan alle supporters, leden van het bestuur van de JOVL samenwerking, trainers en ja zelfs spelers van de eerste ploegen om onze PU17 nu zondag mee naar de winst te supporteren zodat zij kampioen kunnen worden van deze eerste ronde van de huidige competitie. Wij hopen dan ook zeker dat de mensen die achter de JOVL samenwerking staan, aanwezig zullen zijn op deze topper om zo de schitterende samenwerking van JOVL in de verf te zetten.


top
 
Maandag 28-11-2016
(FH)
Speeldag 13 serveert de Lilse jeugdvoetballiefhebber alweer 26 wedstrijden en begint uitzonderlijk al op woensdag 30 november. Zowel de PU12 als de PU13 moeten dan in competitie verband al aan de slag terwijl de PU17 een treffen wacht bij Verbroedering Arendonk in het kader van jeugdcup Het Nieuwsblad. Wij doen hierbij als vanouds een warme oproep aan de JOV Lille supporters om onze jongens hierbij vokaal te ondersteunen en wensen jullie alvast veel voetbalplezier.


top
 
Vrijdag 18-11-2016
(LP)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor de periode van vrijdag 18 november 2016 tot en met zondag 20 november 2016, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk): Eerste elftallen vrouwen, Reserven, Jeugd, G-voetbal.
Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.


top
 
Zaterdag 29-10-2016
(FH)
KFC Lille organiseert op 1 november 2016 een ontbijtbuffet. U kan op die dag uw smaakpapillen laten verwennen met een zeer uitgebreid assortiment aan lekkers. Dit smakelijke gebeuren vindt plaats in onze kantine van 9 uur tot 13 uur. Inschrijven op voorhand is gewenst en kan gebeuren aan de hand van de formulieren die aan onze leden zijn uitgedeeld. Wij wensen alle aanwezigen alvast smakelijke eten!


top
 
Maandag 10-10-2016
(FH)
De PU17 razen werkelijk door de competitie: Ze legden tot nu toe een perfect rapport voor en hebben in de heenronde nog 1 match voor de boeg. Maar wel eentje die kan tellen: Aanstaande zondag trekken ze immers naar Rijkevorsel om er het eveneens ongeslagen Zwarte Leeuw partij te geven. Onze jongens rekenen dan ook massaal op hun supporters om hen in deze strijd der titanen te steunen.
Voor het zover is staat er voor dit beloftevolle elftal nog een vriendschappelijk treffen tegen De Kempen op het programma. Afspraak op woensdag 12/10/2016 om 19 uur aan de Balsakker in Lille!


top
 
Zaterdag 17-09-2016
(FH)
De PU12 van JOV Lille hebben het hart op de juiste plaats! Afgelopen vrijdag trokken zij er immers samen op uit om de nodige plantjes aan de man te brengen voor de actie Kom Op Tegen Kanker. De pizza die zij achteraf mochten binnen spelen was dan ook meer dan verdiend. Knap werk, jongens!


top
 
Woensdag 07-09-2016
(LVL)
Op woensdag 07/09 starten de trainingen voor U5/U6 spelertjes. De training zal (voorlopig) wekelijks doorgaan op woensdag van 17u00 tot 18u00 op de terreinen van KFC Lille (Balsakker 46). Jongens en meisjes, geboren in 2011 en 2012, zijn van harte welkom om een balletje te komen trappen.


top
 
Zaterdag 03-09-2016
(FH)
De competitie is nog maar net gestart en de eerste live tweets vliegen ondertussen al vrolijk rond! Heb je zin om zelf ook mee te tweeten? Dat is een fluitje van een cent. Een twitter account is zo aangemaakt en het enige wat u vervolgens dient te doen is in uw bericht over onze vereniging de account @jovlille te vermelden, dan pikken wij uw bericht meteen op.
U kan ons terugvinden via twitter.com/jovlille.


top
 
Vrijdag 02-09-2016
(PVT)
De PU12 zakten ergens tussen hoop en vrees woensdagavond af naar Sint-Antionius-Zoersel, voor hun laatste oefenpot voor de start van de competitie tegen Antonia.
Vrees, omdat Antonia zonder twijfel een van de sterkste ploegen is waartegen we ooit mochten spelen, verpersoonlijkt door a guy called Dante, een vrome gast die van moeder natuur een bak vol talent meekreeg. Hoop, omdat we al vaststelden dat het verschil tussen beide ploegen van langsom kleiner wordt, en ook omdat onze jongens, tegen weliswaar bescheiden tegenstanders, toch meer dan behoorlijk uit de startblokken schoten dit seizoen.
De hoop bleek gewettigd, want tijdens de eerste twee kwarten moesten we zeker niet onderdoen. Het spel ging goed op en neer, en de eerste grote kans was zelfs voor onze jongens, maar het schot van Sybren na een mooie collectieve aanval spatte uiteen tegen de paal. De 0-0 aan de rust was dus zeker niet onverdiend. De laatste twee kwarten daarentegen waren duidelijk voor de thuisploeg, stilaan werd het pompen of verzuipen voor onze jongens. Maar het moet gezegd, met een groot strijdershart bleven onze jongens pompen en weigerden ze te verzuipen, meer zelfs, we bleven er af en toe razendsnel uitkomen, maar tot echt uitgespeelde kansen kwamen we niet meer. De thuisploeg daarentegen kreeg vooral het laatste kwart een aantal kansen, maar het was niet alleen onkans (pech dus) dat hen van dat doelpunt hield, maar zeker ook dat fantastische strijdershart, waardoor er altijd wel een voet, been of zelfs hoofd (dat van Berend, maar die gaf geen krimp, integendeel, hij genoot ervan) in de weg lag. 0-0 werd dus ook het eindresultaat, maar u heeft goed begrepen dat die brilscore niet gelijk stond aan een saaie pot voetbal, en wel integendeel! Zelden smaakte een 0-0 dan ook zo zoet...
Proficiat aan al onze jongens voor hun uit-stekende mentaliteit. Als ze dezelfde attitude vanaf morgen ook in de klas tentoonspreiden, dan gaan hun juffen/meesters een gaaf jaar tegemoet.
Zondag wordt een dag om naar uit te kijken, want dan gaan we naar Dessel voor onze eerste match van de nieuwe competitie, maar ook omdat we dan de scherpe pen van Bart, boordevol inspiratie en wijsheid, opnieuw mogen verwelkomen. Afspraak nu zondag in Dessel dus!
voor JOVL speelden: Mattz, Mathijs (C), Jonas, Emiel, Sybren, Bent, Tuur, War, Janou, Berend en Matthias.


top
 
Dinsdag 30-08-2016
(LVL)
Dit weekend start de reguliere competitie voor jeugdploegen.
Bij het verwerken van de ingestuurde gegevens van KFC Lille is er een fout geslopen bij de aanduiding van het complex voor twee van onze provinciale ploegen: Dit zowel bij onze PU8B (reeks J), als bij onze PU9B (reeks J). Gelieve in de aanduidingen complex Wechelderzande te willen vervangen door Complex SK Achter Olen (Zonnebloemstraat, OLV Olen). Onze G.C. heeft ondertussen ook reeds een aanvraag tot aanpassing ingediend bij het P.C. Antwerpen.

Concreet:
Prov U8 A (reeks E) en Prov U9 A (reeks E) spelen hun thuiswedstrijden op het complex van VC Poederlee (Heggelaan)
Prov U8 B (reeks J) en Prov U9 B (reeks J) spelen hun thuiswedstrijden op het complex van SK Achter Olen (Zonnebloemstraat, OLV Olen).


top
 
Zondag 21-08-2016
(LVL)
Wij presenteren u graag nog een overzicht van een aantal vriendschappelijke treffens die onze jeugdploegen de komende week nog zullen spelen, alvorens de competitie in het weekend van 3 en 4 september opnieuw van start gaat

vrij 26/08 : GU17 tornooi te Dosko (Baarle-Hertog)
zat 27/08 10u00 : PU10 JOVL - VV Vosselaar (ter. Lille)
zat 27/08 10u00 : PU12 JOVL - VV Vosselaar (ter. Lille)
zat 27/08 10u00 : PU13 JOVL - VV Vosselaar (ter. Lille)
zat 27/08 11u00 : 'sGravenwezel - PU17
zat 27/08 13u00 : 'sGravenwezel - PU21
zat 27/08 : GU15 tornooi te Dosko (Baarle-Hertog)
zat 27/08 : U8 + U9 tornooi te Vlimmeren
zat 27/08 : GU7 + GU10 + GU12 tornooi te White-Star (Turnhout)
zon 28/08 09u30 : VV Vosselaar - PU11
zon 28/08 09u30 : VV Vosselaar - GU17
zon 28/08 11u15 : VV Vosselaar - PU15
zon 28/08 11u00 : PU17 - OG Vorselaar (ter. Gierle)
woe 31/08 19u30 : PU17 JOVL - PU21 JOVL (ter. Gierle)


top
 
Donderdag 18-08-2016
(PVT)
Herentals - PU12 1-9
De PU12 zijn een ploeg in volle voorbereiding. Vooral deze week ligt de trainingsintensiteit bijzonder hoog: voetbalkamp, pingpongkamp,... Er zijn zelfs beelden opgedoken van 1 van de spelers die met een surfbord danst op de golven van een of andere exotische baai. Of dit een oefening betreft om de fysieke uithouding aan te scherpen dan wel een poging om de aandacht te trekken van geblondeerde en gepumpte C-cups op het strand, laten we in het midden. De geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren, maar daar doen wij niet aan mee - riooljournalistiek is niet aan ons besteed. Wat er ook van zij, bij het leveren van dergelijk zware fysieke inspanningen weet je dat er een fysieke terugslag kan volgen. De aanhang was dan ook met getemperde verwachtingen afgezakt naar Herentals. Het typeert de uitstekende mentaliteit van onze jongens: van mentale vermoeidheid, en dus een gebrek aan goesting, was er hoegenaamd geen sprake. En dat was vandaag ruimschoots voldoende om de tegenstand te overklassen, spijts het gebrek aan fysieke scherpte. Het moet gezegd, een verzwakte tegenstander. Dus dit kan geen waardemeter zijn voor wat ons in de competitie te wachten staat. Maar ach, de zon scheen, onze jongens amuseerden zich - en wij dus ook. Met dank aan Dave, als gelegenheidstrainer - trainer Nick is druk doende zijn skills aan te scherpen om die 10 procent te realiseren - jawel Nick, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Van de wedstrijd vandaag onthouden we vooral een goed anticiperende keeper, een sterk spelende Mathias, een Janou die opnieuw met peper in zijn gat speelde, enkele technische hoogstandjes van de andere jongens, de Ijslandse viering na de zege, de box die voor de eerste maal dit seizoen galmde in de kleedkamer, maar vooral, opnieuw een uitstekende teamspirit. Wat resulteerde in een al bij al gemakkelijke 1-9 overwinning. Maar de uitslag was bijzaak vandaag.

Voor JOVL speelden: Mattz, Emiel (C), Berend, Janou, Jonas, Tuur, Mathijs, Sybren, Mathias, War


top
 
Dinsdag 16-08-2016
(LVL)
Een overzichtje van de oefenwedstrijden en tornooien van onze JOVL teams in de komende dagen

Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U10
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U11
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U12
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U13
Woe 17/08 om 18u30 : U8 - VC Herentals (ter. Poederlee)
Woe 17/08 om 18u30 : U8 - VC Herentals (ter. Poederlee)
Woe 17/08 om 18u30 : U15 - VC Herentals (ter. Gierle)
Woe 17/08 om 18u30 : U17 - VC Herentals (ter. Gierle)
Zat 20/08 om 16u00 : Sint-Dimpna - PU17
Zon 21/08 : GU17 tornooi te White Star
Zon 21/08 : GU12 tornooi te Minderhout
Zon 21/08 : GU10 tornooi te Wiekevorst
Maa 22/08 om 19u00 : Merksplas - PU21 (ter. Merksplas)
Vri 26/08 : GU17 tornooi te Dosko (Baarle-Hertog)


top
 
Zondag 14-08-2016
(FH)
JOV Lille biedt u ook in het nieuwe seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg. Voorlopig publiceerden we alvast de agenda's van de U21 en de U17, de andere teams volgen snel.
Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Donderdag 11-08-2016
(PVT)
Woensdag 10 augustus wordt een onvergetelijke dag in de Belgische sportgeschiedenis. Niet alleen omdat Pieter Timmers zilver won op het koninginnenummer van de zwemsport, maar ook omdat onze jongens vandaag officieel het nieuwe seizoen openden, met een thuismatch tegen de provinciale collegas uit Retie. En hoe!
Gans het land is natuurlijk razend benieuwd hoe trainer Nick het werk van zijn voorganger Kurt, dat toch wel voor de volle 90 procent klaar was, dit seizoen zal afmaken. Hij verraste alleszins met zijn tactische opstelling, beducht als hij is voor kritiek op zijn tactisch vernuft. Hij weet als geen ander dat zulke kritiek een coach zijn kop kan kosten. De klassieke dubbele ruit werd verlaten door te kiezen voor slechts 2 verdedigers en een middenvelder extra. Dit vereist van de spelers intelligentie en communicatie. Het typeert de ambitie, de gretigheid en de collectiviteit van deze gouden generatie, hoe verbazingwekkend snel ze dit oppikten. Het plezier en de goesting, jawel Jan Mulder, daar draait het om in het voetbal en al de rest is voornamelijk voer voor praatprogrammas over voetbal, dropen er vanaf minuut 1 vanaf. Het resultaat was verzorgd en vaak mooi combinatievoetbal. Geen spaander werd er heel gelaten van de tegenstander. 6-0 na de eerste helft en 12-0 na de tweede helft waren het logische resultaat. Alleen het laatste kwart werd de ruimte tussen de linies, sorry, Jan Mulder, te groot, waardoor Retie in de match kon komen maar helaas voor hen dat meer dan verdiend goaltje niet konden scoren. Meteen een clean sheet voor keeper Mattz. Qua statement kon deze prestatie tellen, het zal nu vooral kwestie zijn de torenhoge verwachtingen bij de enthousiaste aanhang wat te temperen.
Maar het lijdt geen twijfel dat we ons ook dit seizoen weer goed gaan amuseren, zowel op als naast het plein. Have fun guys!
Voor JOVL speelden: Mattz, Emiel, Jonas, Berend, Janou, Tuur (C), Mathijs, War, Sybren, Matthias en Bent.


top
 
Zondag 07-08-2016
(PVT)
Zaterdag 6 augustus wordt een onvergetelijke dag in de Belgische sportgeschiedenis. Niet alleen omdat Greg Van Avermaet goud won in de Olympische wegrit - weergaloos! - , maar ook omdat onze U12 vandaag het nieuwe seizoen op gang trapten. De gretigheid bleek groot, getuige de grote opkomst van maar liefst 13 spelers - de jongens van PU12 schoten maar al te graag hun vrienden van de GU12 te hulp.
In de zomerzon in Lentezon moesten we de thuisploeg en Vosselaar partij geven, in twee matchkes van telkens 30 minuten.
Het vertoonde spel bleek best genietbaar. Momenten van Olympische gretigheid wisselden mekaar af met momenten van ''Rijselse'' loomheid (remember 1 juli); verzorgd voetbal haalde gelukkig de bovenhand op rusteloos holdeboldervoetbal. En dat bleek vandaag ruim voldoende voor het goud, nochtans met amper 1 training in de benen. 6-1 werd het tegen Lentezon en uiteindelijk werd ook Vosselaar met duidelijke 5-2 cijfers huiswaarts gestuurd.JOVL wordt zo stilaan een begrip in de Kempen en ver daarbuiten, vandaar ook dat we vandaag twee ''nieuwe'' gezichten, Yorik en Mathias, mochten verwelkomen. Ze lieten meteen hun visitekaartje achter, met enkele mooie doelpunten. Welkom Yorik en Mathias.
We zullen toch nog maar even wachten met dat Olympisch diploma - eerst afwachten wat voor moois dit seizoen ons allemaal zal brengen.
Voor JOVL speelden: Axl, Ignace (C), Rune, Bram, Yorik, Mathias, Shanti, Emiel, Jonas, Tuur, Mathijs, Janou en War.


top
 
Zaterdag 06-08-2016
(FH)
Het bestuur van FC Gierle roept al zijn trainers, medewerkers en jeugdspelers op om aanstaande maandag het eerbetoon aan zijn betreurde voorzitter Robert Van Hove kracht bij te zetten middels een massale aanwezigheid in de uitvaartdienst (10u in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Gierle).
Wij vragen u om samen te komen aan Jeugdhuis Het Hoekske op het plein achter de kerk in Gierle om 9u30. We zullen daarna in groep de kerk binnen gaan en plaats nemen in de linker zijvleugel. Op deze manier willen wij ons respect uiten voor de mooie bladzijde die Robert met heel veel enthousiasme en inzet heeft bijgeschreven in de geschiedenis van FC Gierle.
Wij rekenen alvast op een massale opkomst, waarvoor dank.


top
 
Zaterdag 06-08-2016
(LP)
Het webteam is hard aan het werk om u binnenkort op dit forum het volledige overzicht van de competitie wedstrijden van onze jeugdploegen aan te bieden. Ook de elektronische agenda's zullen er snel weer aankomen. Houd dus zeker dit plekje op het web in het oog.


top
 
Zaterdag 06-08-2016
(FH)
Nog minder dan een maand en dan barst het voetbalgebeuren weer in alle hevigheid los met de start van de competitie. JOV Lille zal weer met heel wat jeugdig enthousiasme aan de aftrap komen, maar is ondertussen ook nog op zoek naar 2 extra jeugdtrainers voor de leeftijdscategorieen U11 en U13. Bent u geinteresseerd om onze voetballers de nodige knepen van het vak bij te brengen, dan kan u zich kandidaat stellen bij TVJO Jules Claessens of bij het bestuur van JOV Lille.


top
 
Dinsdag 02-08-2016
(FH)
Met droefheid melden we u langs deze weg het onverwachte heengaan van de voorzitter van FC Gierle, de Heer Robert Van Hove.
In naam van de ganse JOV Lille community bieden we de naasten van Robert ons diepste medeleven aan.
U hebt de gelegenheid om afscheid te nemen van Robert op maandag 8 augustus om 10u in de kerk van Gierle.


top
 
Maandag 01-08-2016
(LVL)
Een up to date wedstrijdoverzicht van onze JOVL ploegen voor de komende twee weken:

Zat 06/08 tornooi te Poederlee : U8 - U9 - U10
Zat 06/08 tornooi te Lentezon : U7 - U8 - U10 - U12 - U15 - U17 - U21
Din 09/08 om 19u00 : SK Retie - U10
Din 09/08 om 19u00 : SK Retie - U13
Din 09/08 om 19u00 : SK Retie - U17
Woe 10/08 om 19u00 : U11 - SK Retie (ter. Lille)
Woe 10/08 om 19u00 : U12 - SK Retie (ter. Lille)
Woe 10/08 om 19u00 : U15 - SK Retie (ter. Gierle)
Woe 10/08 om 19u00 : U17 - St.-Dimpna (ter. Gierle)
Zat 13/08 tornooi te Turnhout : U8
Zat 13/08 tornooi te VV Vosselaar : U7 + U8
Zat 13/08 om 13u00 : PU21 - K. Zandhoven SK (ter. Lille)
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U10
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U11
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U12
Woe 17/08 om 18u30 : VC Herentals - U13
Woe 17/08 om 18u30 : U8 - VC Herentals (ter. Poederlee)
Woe 17/08 om 18u30 : U8 - VC Herentals (ter. Poederlee)
Woe 17/08 om 18u30 : U15 - VC Herentals (ter. Gierle)
Woe 17/08 om 18u30 : U17 - VC Herentals (ter. Gierle)


top
 
Donderdag 28-07-2016
(FH)
Onze jeugdploegen hebben ondertussen vol enthousiasme de trainingsarbeid hervat met het oog op het seizoen 2016-2017. Uiteraard horen daar in de komende maand augustus ook weer de nodige voorbereidingswedstrijden bij in de vorm van vriendschappelijke duels of tornooien. Een overzichtje vindt u via de link in bijlage.
De competitie voor onze jeugdelftallen start in het weekend van 3 en 4 september. Weldra vindt u op onze website het volledige overzicht van de eerstkomende wedstrijden.


top
 
Zaterdag 23-07-2016
(LVL)
Herman Nijs laat via deze weg aan onze doelmannen weten dat hij op woensdag 3 augustus opnieuw zal starten met de keeperstrainingen voor de jeugd van JOVL. Alle doelmannen van U7 tot en met U11 worden verwacht van 16u45 tot 17u45. De keepers vanaf U12 tot en met U17 trainen aansluitend van 18u tot 19u. De trainingen gaan door op de terreinen van KFC Lille.


top
 
Zondag 03-07-2016
(FH)
De voorbereidingen op het seizoen 2016-2017 zijn volop bezig: Onze JOVL Trainers zijn druk in de weer om de nodige trainingsschema's voor de komende zomermaanden op te stellen om tip top in vorm aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Ondertussen blikken we graag nog even terug op de afsluitende BBQ van de PU11 via de foto reportage in bijlage.


top
 
Zaterdag 28-05-2016
(VG)
VC Poederlee organiseert volgende week zondag op 5 juni een grootse BBQ om het afgelopen seizoen in schoonheid af te ronden.
Alle informatie over dit feestelijke evenement, onder andere hoe u in te schrijven, vindt u in de brief in bijlage.
Het jeugdbestuur en bestuur van VC Poederlee rekenen alvast op een grote opkomst en wensen alle deelnemers smakelijk eten!


top
 
Zaterdag 28-05-2016
(LVL)
KFC Lille organiseert op zaterdag 4 juni aanstaande een kennismakingsmoment met het voetbal voor kinderen die geboren zijn in 2010, 2011 en 2012. Wil je graag nieuwe vriendjes leren kennen of begint het echt te kriebelen om een balletje te leren trappen kom dan zeker naar deze initiatievoormiddag.
Van 09u00 tot 12u00 zullen 'nieuwe' spelertjes doorlopend in kleine groepjes op een toffe, leuke en speelse manier oefeningen en trainingen krijgen van gediplomeerde jeugdtrainers. Deze kennismakingsdag met het jeugdvoetbal en de club zal doorgaan op de terreinen van KFC Lille, Balsakker 46. Verdere informatie, onder andere hoe u in te schrijven, vindt u via de link in bijlage.


top
 
Zondag 15-05-2016
(LVL)
Wij vestigen langs deze weg graag uw aandacht op het zevende voetbal, sport- en spelkamp dat FC Gierle organiseert op de Poeyelheide. Dit evenement vindt plaats van 16 tot en met 19 augustus 2016 en we verwelkomen er heel graag alle sportievelingen van 5 tot en met 14 jaar die zich gedurende die 4 dagen willen wagen aan ons gevarieerd aanbod van voetbaltrainingen, vaardigheidstesten, bosspelen en dergelijke meer.
Verdere informatie vindt u in de flyer in bijlage.


top
 
Dinsdag 10-05-2016
(FH)
Heel wat tevreden gezichten na de meer dan geslaagde Monchengladbach Pokal in Duitsland. Het deed alleszins Tim Geentjens, trainer van de PU17, naar de ganzenveer grijpen, het kleinood in de inktpot dopen en met veel enthousiasme het verslag in bijlage produceren.
Slechts 1 klik op het juiste symbooltje van u verwijderd.


top
 
Zaterdag 07-05-2016
(FH)
De Monchengladbach Pokal 2016 zit er op en onze 4 vertegenwoordigers van JOV Lille hebben zich prima uit de slag getrokken. Zo traden onze PU10 aan in de leeftijdscategorie U11 en wisten zij op dag 1 een punt uit de brand te slepen tegen het Duitse Viktoria Birten. Ook op de tweede wedstrijddag van het tornooi kwamen onze youngsters met volle inzet aan de aftrap en zo wisten zij zowaar een overwinning binnen te rijven tegen Team 2 van thuisploeg Fortuna Monchengladbach. Knap gewerkt van deze jongens die er een echt leermoment van hebben kunnen maken.
Ook de PU11 deden het meer dan behoorlijk: Zij wisten zich met een 6 op 9 in de groepsfase (gedeelde eerste plaats met de Poolse Warszawska Akademia) tot in de hoofdtabel te voetballen. In die fase kende het team de pech dat het op basis van het doelpuntensaldo nipt de loef werd afgestoken door het Belgische Lanaken en het Duitse Einheit Kamenz en dat ze bovendien in de pot terecht waren gekomen met de sterke elite van Dessel, waardoor ze het niet tot in de finale schopten. Ook deze jongens kunnen terug blikken op een geslaagd tornooi.
De PU17 vielen wel in de prijzen: Nadat zij de groepsfase meer dan verdiend op de tweede plaats hadden afgesloten, waren ze in de tweede ronde ook de evenknie van de Poolse Warszawska Akademia. Jammer genoeg zorgde ook hier het doelpuntensaldo ervoor dat de sterke Polen de finale mochten beslechten (waarin ze de maat namen van het Belgische Avelgem). Geel-Zwart mocht de kleine finale spelen en kaapte zo tegen Werder Bremen het brons weg. Een verdiende prijs na een knap tornooi.
Het waren ten slotte de PU19 die de hoofdvogel op het tornooi afschoten: Het onuitgegeven team presenteerde zich erg sterk op dit tornooi en maakte slechts een onverwachte uitschuiver in de voorronde. Het belandde daardoor op de tweede stek die echter ook nog uitzicht gaf op de finale. In de halve finale diende Geel-Zwart echter wel eerst langs het stugge VV Kamerik te passeren: Dit duel eindigde met een brilscore waarna een superspannende penalty reeks met wisselende kansen het pleit in het voordeel van de Lillenaren beslechtte. Een gedreven en geconcentreerde Lilse armada wist daarna in de finale de hoofdprijs binnen te halen door thuisploeg Fortuna Monchengladbach met 2-0 te kloppen.
JOV Lille mag dus met gepaste trots terug blikken op een geslaagd tornooi.
In bijlage vindt u alvast de start van een verzameling beeldmateriaal die in de loop der dagen ongetwijfeld nog zal aangroeien.
Dank ten slotte aan alle medewerkers van JOV Lille die onder dit gebeuren hun schouders hebben gezet!


top
 
Vrijdag 06-05-2016
(FH)
Er valt in dit stralende lenteweekend heel wat tornooi plezier te rapen op diverse velden in onze contreien. Maar ook buiten de landsgrenzen zullen een aantal ploegen van JOV Lille hun beste beentje voorzetten. Op de deelnemerslijst van de Monchengladbach Pokal prijken immers ook de namen van de U11 (2 elftallen), U17 en U19. Meer info over dit tornooi vindt u alvast via de link in bijlage. Onze jongens zijn gisteren met een gezonde dosis realistische ambities richting oosten vertrokken.


top
 
Zondag 01-05-2016
(FH)
De PU11 kwamen schitterend uit de verf op het tornooi van Lentezon en gingen er welverdiend met de beker lopen. Naar goede gewoonte kroop de enthousiaste entourage van dit team opnieuw in de pen. Een korte verslag vindt u door rechts op het symbooltje te klikken.


top
 
Zaterdag 30-04-2016
(FH)
Trainer Herman Nys meldt langs deze weg dat de trainingen voor onze jeugddoelmannen voor het seizoen 2015-2016 ten einde zijn. Hij wenst jullie allemaal expliciet en hartelijk te bedanken voor jullie inspanningen en benadrukt hoe fijn hij het vond om met deze groep getalenteerde jongeren te mogen werken.


top
 
Zondag 24-04-2016
(SVV)
Aanstaande woensdag 27 april 2016 is er een laatste inschrijvingsmoment voor de jeugdspelers van JOV Lille in Poederlee van 19u00 tot 20u30. Gelieve hier gebruik van te maken om aan te geven of uw zoon of dochter volgend seizoen wel of niet voetbalt bij JOV Lille. Het laat het jeugdbestuur toe om de voorbereiding van het volgende seizoen juist en goed te doen. Dit is belangrijk met het oog op het aantal ploegen dat moet ingeschreven worden voor het seizoen 2016-2017. De voetbalclubs moeten dit immers ten laatste op 11 mei 2016 aan de KBVB meedelen.
Ook voor een vlotte organisatie van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is dit van belang: het aantal ploegen dat kan ingeschreven worden in de talrijke zomertoernooien in augustus, het aantal oefenwedstrijden dat kan bepaald worden, enzovoort... . Wij rekenen alvast op uw medewerking.


top
 
Zondag 24-04-2016
(SVV)
Op dinsdagavond 03 mei 2016 om 19u00 is er een informatiemoment voor de huidige U5 en U6 van Gierle, Lille en Poederlee in de kantine van KFC Lille. De nieuwe co-ordinator voor de ploegen U5-U6-U7, de heer Walter Cambre, zal dan voorgesteld worden. Ook zal de werking in het nieuwe seizoen 2016-2017 toegelicht worden.


top
 
Zaterdag 23-04-2016
(SVV)
Opgelet: de afsluitende activiteit voor de trainers, voorzien op maandag 16 mei 2016, wordt verplaatst naar dinsdagavond 17 mei 2016 om 19u00 en dit in de kantine van Lille.


top
 
Maandag 11-04-2016
(FH)
De spreekwoordelijke onschuldige kinderhand heeft zijn werk weer goed gedaan en gezorgd dat de nummertjes in bijlage uit de bus kwamen voor de jaarlijkse tombola van KFC Lille.
Dank aan alle trouwe deelnemers en proficiat aan de winnaars.


top
 
Donderdag 31-03-2016
(SVV)
Het eerste seizoen onder de vlag van JOV Lille zit er ondertussen op. De drie clubs engageren zich ook voor het volgende seizoen 2016-2017 om op de ingeslagen weg verder te gaan en organiseren daarom 3 inschrijvingsdagen.

dinsdag 19 april 2016 in de kantine van KFC Lille tussen 19u00 en 20u30
donderdag 21 april 2016 in de kantine van FC Gierle tussen 19u00 en 20u30
woensdag 27 april 2016 in de kantine van VC Poederlee tussen 19u00 en 20u30.

Het is de bedoeling dat de ouders van onze jeugdspelers op een van deze gelegenheden langs komen en bevestigen dat hun zoon of dochter volgend seizoen wel of niet blijft voetballen in een van de selecties van JOV Lille.

De lidgelden blijven dezelfde als die gehanteerd werden tijdens het voorbije seizoen, met name:
U6-U7: 100 Euro
U8-U9: 150 Euro
U10-U11-U12-U13: 175 Euro
U15-U17-U21: 200 Euro


top
 
Donderdag 24-03-2016
(FH)
Eerder organiseerden we al een dolfijne quiz, nu staat er ook een heus spaghetti weekend in de steigers ten voordele van het internationaal jeugd tornooi Pokal Cup in Duitsland. In het weekend van 16 en 17 april, kunnen de lekkerbekken zich in de kantine van KFC Lille te goed doen aan een of meerdere porties heerlijke Italiaanse topklasse. U bent alvast massaal maar vooral van harte welkom!
Alle informatie over hoe u in te schrijven vindt u in de affiche in bijlage.


top
 
Donderdag 24-03-2016
(LVL)
Trainer Herman Nijs meldt langs deze weg dat er tijdens de paasvakantie geen keeperstrainingen zullen georganiseerd worden.
Concreet krijgen onze jonge doelmannen dus rust op 30 maart en 6 april. Na de paasvakantie zal Herman de draad opnieuw met veel enthousiasme opnemen!


top
 
Dinsdag 01-03-2016
(IM)
Zaterdag 28-02-2016 waren er enkel fiere mama's en Papa's aanwezig op de Balsakker in Lille.
De PU13, een van de weinige ploegen van JOVL die dit seizoen nog geen punten konden binnenhalen, hebben zaterdag op eigen terrein onder leiding van een zeer goede scheidsrechter Jelle Vantichel (mag gezegd worden) de ban gebroken door 2-2 gelijk te spelen tegen St-Dimphna. En eigenlijk had de volle buit altijd in Lille moeten blijven en had winst meer dan oververdiend geweest. Wat trainer en ouders zagen op het veld hadden ze dit seizoen nog nooit gezien. Zo een overgave in de 'stevige' duels en mooie combinaties betoverden de ouders langs de zijde. Het was alsof onze jongens een metamorfose hadden ondergaan maar waarschijnlijk is dat de danken aan hunzelf. Heel het seizoen al stonden ze elke keer na verlies toch allemaal en volle moed terug klaar op de trainingen en de daaropvolgende match. Zelfs trainer Fred (uw nieuw contract ligt klaar) heeft het nooit opgegeven en bleef zijn krawaten elke week moed inspreken en motiveren voor de volgende mach. Eens zou het toch wel komen zei hij en vandaag was het dan een feit. Je had die jongens moeten zien glunderen na de match, menig supporter zou er een traantje bij wegpinken bij zoveel vreugde. Maar vooral jongens, jullie hebben dit resultaat te danken aan jullie tomeloze inzet week op week. Met dezelfde inzet als vandaag zullen jullie er volgende week zeker een vervolg aan breien. Een dikke proficiat aan trainer aan spelers voor hun wekelijks inzet en aan de ouders voor keer op keer klaar te staan.


top
 
Zaterdag 27-02-2016
(FH)
De quiz van JOV Lille op vrijdag 26/02 in de kantine aan de Balsakker in Lille mag gerust een schot in de roos genoemd worden. Gedragen door een puike organisatie, zat de kantine aangenaam vol en gooiden heel wat sterke ploegen zich vol in de strijd om de hoogste eer. Het geheel werd perfect en ludiek georchestreerd door quiz master Paul Van Tigchelt die het aanwezige publiek een gevarieerd setje vragen wist voor te schotelen. De strijd werd uiteindelijk beslist na een schiftingsvraag tussen het gerenommeerde "Vers Konijn" en "Quiz My Ass" waarbij het laatst genoemde zestal aan het langste eind trok. Proficiat aan de winnaars, dank aan alle deelnemers en een pluim voor iedereen die hier zijn schouders heeft onder gezet.


top
 
Maandag 22-02-2016
(FH)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor de periode van maandag 22 februari 2016 tot en met donderdag 25 februari 2016, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk): Eerste elftallen, Reserven, Jeugd, G-voetbal. Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.


top
 
Maandag 15-02-2016
(JVE)
Op zaterdag 19 maart van 18u30 tot 20u00 vindt er in de kantine van VC Poederlee een heuse kinderdisco plaats! Al onze jeugdspelers en hun ouders zijn welkom en kunnen zich inschrijven via het document in bijlage. Voor de kinderen van de U7 tot en met de U13 wordt er ook een cadeautje voorzien.
Voor meer info verwijzen we u graag door naar de bijlage die u kan openen door op het symbooltje rechts naast dit bericht te klikken. Zorg dat je er bij bent op dit niet te missen evenement!


top
 
Zondag 14-02-2016
(SVV)
Zoals u al wel weet is Jeugd Opleiding Verenigd Lille (JOVL) een boeiende en groeiende samenwerking tussen KFC Lille, VC Poederlee en FC Gierle. Vele jonge voetballertjes worden in dit club overschrijdend verband begeleid in hun ontwikkeling als voetballer. Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen is JOVL voor het komende seizoen 2016-2017 op zoek naar extra enthousiaste, gedreven, gediplomeerde en niet-gediplomeerde voetbaltrainers. Wens je deel uit te maken van het trainerskorps, aarzel dan niet en contacteer Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding Steven Van Vlasselaer (0473 27 65 22 of steven.vanvlasselaer@belgacom.net) voor bijkomende inlichtingen.


top
 
Zaterdag 13-02-2016
(PVT)
Niet te missen!
Op vrijdag 26 februari 2016 om 20u: quiz voor en door JOV Lille.
Ideaal om de donkere winteravonden door te komen: een quiz in de kantine aan de Balsakker in Lille. U hoeft heus geen echte quizzer te zijn, leute en gezelligheid staan voorop. Maximum 6 personen per ploeg, 15 Euro per ploeg ter plaatse te betalen. Aarzel niet en schrijf u in, via een mail naar paul.van.tigchelt@gmail.com.
De opbrengst gaat integraal naar onze jeugdploegen, die dit jaar deelnemen aan een tornooi in Monchengladbach.


top
 
Vrijdag 12-02-2016
(FH)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor de periode van donderdag 11 februari 2016 tot en met zondag 14 februari 2016, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk): Eerste elftallen dames, Reserven, Jeugd en G-voetbal
Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.


top
 
Zaterdag 06-02-2016
(FH)
We publiceerden zonet het overzicht van de jeugdscheidsrechters voor het tweede deel van het seizoen 2015-2016. U vindt het terug in het "info" menu.
Opgelet: op dit moment zijn nog niet alle namen doorgegeven. We vragen de betrokkenen dan ook met aandrang om dit overzicht zo snel mogelijk volledig te maken, waarvoor dank.


top
 
Zaterdag 06-02-2016
(SVV)
Het bestuur van JOV Lille heeft afgelopen week beslist om geen bijkomende ruildagen in Poederlee en Gierle te organiseren in verband met de sportstickeractie. Clubleden die hun album toch nog willen vervolledigen kunnen in de kantine van KFC Lille terecht tijdens de thuiswedstrijden van de jeugd.


top
 
Vrijdag 05-02-2016
(FH)
Dit weekend staan er enkel oefenwedstrijden op het programma. Supporters op post om onze jeugd aan te moedigen!


top
 
Zaterdag 30-01-2016
(LP)
Beste sporters,
Vandaag 30-1 heeft men nog kunnen voetballen maar wegens de toch wel veelvuldige regen heeft men beslist om de wedstrijden van zondag 31-1 af te gelasten voor de jeugd en reserven, spijtig.


top
 
Donderdag 21-01-2016
(FH)
Er werden nog een aantal extra oefenwedstrijden ingelast. Zo werd er een dubbel treffen (uit en thuis) voorzien tussen de GU11B en hun leeftijdsgenootjes van Achter Olen. Ook de U9 (een gemixed team van PU09A en PU09B) zullen naar aanleiding van de wedstrijd tussen de Eerste Elftallen van City Pirates en KFC Lille, een extra duel afwerken. Zij bekampen de U9 van City Pirates aanstaande zaterdag in Merksem om 18u30, onder de vakkundige leiding van Koen Van Hasselt en Peter Hufkens.


top
 
Dinsdag 19-01-2016
(LP)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor de periode van dinsdag 19 januari 2016 tot en met donderdag 21 januari 2016, over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor eerste elftallen, reserven en jeugd.
De wedstrijden van onze PU12 en PU13 op woensdag 20 januari zullen dan ook niet plaats vinden.


top
 
Donderdag 14-01-2016
(LP)
Het Provinciaal Comite heeft beslist om voor het weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016, over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd. Ook de wedstrijden van het G-voetbal voorzien voor deze periode zijn afgelast.
Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.


top
 
Woensdag 30-12-2015
(FH)
De eerste wedstrijden van 2016 vinden al plaats op 6 januari. Om 18u nemen de GU13 de handschoen op tegen Linda Olen aan de Lilse Balsakker. Het betreft hier een vooruitgeschoven competitie wedstrijd. Verder staat er diezelfde avond en op diezelfde lokatie een oefenduel tussen de PU17 en de Nationale U17 van Dessel Sport op het sportieve menu.


top
 
Woensdag 30-12-2015
(FH)
We publiceerden zonet het volledige speelschema - deel 2 van alle ploegen van JOV Lille op onze website. We nodigen jullie alvast uit om ons ook in 2016 wedstrijdresultaten en wedstrijdverslagen te blijven doorsturen om zo onze website mee te helpen stofferen (contact = Ludo Proost).
Verder willen we jullie er op wijzen dat ook onze elektronische agenda's allemaal up to date gebracht zijn: Op die manier biedt JOV Lille u de mogelijkheid om ook in 2016 alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg. Meer uitleg over hoe u deze bestanden precies linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.


top
 
Donderdag 24-12-2015
(FH)
Het doek valt stilaan over het Lilse voetbaljaar 2015. Tijd om jullie als trouwe bezoekers van onze website in naam van het bestuur van onze clubs en in naam van het webteam van JOV Lille alvast een prettig en feestelijk eindejaar te wensen.
Tijd om even terug te blikken op wat was, tijd om even de batterijen volledig terug op te laden en dan samen op weg naar een sportief, gezond en succesvol 2016!


top
 
Maandag 21-12-2015
(FH)
Wie tijdens deze rustige eindejaar periode toch nog voetbal wil zien is bij de PU17 aan het goede adres. Zij nemen het op woensdag 23 december om 19u op tegen Grobbendonk op de terreinen van Gierle. Op woensdag 6 januari meten ze zich om 19u30 aan de Lilse Balsakker dan weer met Dessel Sport.


top
 
Vrijdag 04-12-2015
(IM)
De sportstickeractie in de AD Delhaize Lille is bijna ten einde. Wellicht heeft nog niet ieder lid alle sportstickers bij elkaar kunnen sparen voor zijn of haar stickerboek. Om ervoor te kunnen zorgen dat zoveel mogelijk leden hun stickerboek vol krijgen, wordt op 12 december 2015 vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur een ruilbeurs georganiseerd in de kantine van KFC Lille aan de Lilse Balsakker. AD Delhaize zal 10 extra complete stickerseries aanleveren om de kans te vergroten voor onze leden dat zij een compleet album kunnen verzamelen. Het wordt alvast een mooie afsluiting van deze unieke sportstickeractie.


top
 
Woensdag 02-12-2015
(LP)
De voetbalterreinen in Gierle zijn na het recentere goede weer terug beschikbaar voor de trainingen.


top
 
Maandag 30-11-2015
(LP)
Vandaag 30/11 en morgen 01/12 mogen er op de velden van FC Gierle geen trainingen doorgaan wegens de slechte staat van de voetbalvelden. Woensdag 02/12 wordt de situatie in de voormiddag opnieuw bekeken en laten we weten of er getraind kan worden.
Alleen de training op het C plein van de eerste ploeg word toegestaan op dinsdag.


top
 
Zondag 29-11-2015
(LVL)
Trainer Herman Nijs meldt langs deze weg dat er tijdens de maand december nog keeperstraining zal doorgaan op woensdagen 2 december, 9 december en 16 december.
Op 23 december en op 30 december krijgen onze doelmannen rust en als het weer het toelaat zal Herman vanaf woensdag 6 januari de draad opnieuw met veel enthousiasme opnemen!


top
 
Zondag 22-11-2015
(LP)
Spelers, ouders, trainers, sympathisanten JOVL,

Via deze communicatie wens ik mee te delen dat ik met onmiddellijke ingang gevraagd heb om op non-activiteit gezet te worden in verband met de voetbalactiviteiten JOVL.
De reden hiervoor is te vinden in het feit dat ik omwille van beroepsverplichtingen (beroepsmilitair) betrokken ben in de opbouw en uitbating van een (nog op te richten) opvangcentrum voor vluchtelingen te Kallo. De voorbereidende activiteiten zijn al volop aan de gang. Vanaf 26 november 2015 stap ik in een arbeidsregime van 08u00 tot 22u00 (ter plaatse) en dit al met zekerheid tot 17 december 2015. Hierdoor is het niet meer mogelijk om betrokken te zijn bij voetbalactiviteiten. Zodra de situatie het opnieuw toelaat, zal ik mijn functie van TVJO opnieuw opnemen en invullen.
In tussentijd nemen Luc Van Loock en William Sas de taken over en zorgen zij voor een goede werking.

Steven Van Vlasselaer


top
 
Zondag 15-11-2015
(FH)
De PU11 en hun entourage organiseerden recent een zeer gesmaakte grootouderdag. U kon er alvast meer over lezen in het uitgebreide verslag van die bewuste dag. Ondertussen is ook het nodige beeldmateriaal op onze webredactie beland. We laten u graag mee genieten via de link in bijlage.


top
 
Zaterdag 14-11-2015
(FH)
Bij KFC Lille kan men met grote tevredenheid terugblikken op een zeer geslaagde jeugddag. De weersgoden waren de club dit jaar uitzonderlijk goed gezind en alle wedstrijden konden dus in optimale omstandigheden doorgaan. Langs deze weg willen we een woord van dank uitspreken aan hoofdorganisator Luc Van Loock (foto) en zijn groot team vrijwilligers die hun schouders hebben gezet onder het welslagen van deze dag. Uiteraard wensen we ook alle deelnemende clubs en hun talrijk opgekomen supporters nogmaals extra te bedanken voor hun aanwezigheid en sportiviteit.


top
 
Maandag 09-11-2015
(FH)
Op 11/11/2015 valt er traditioneel weer heel wat voetbalplezier te rapen aan de Lilse Balsakker tijdens de talrijke wedstrijden op de Lilse Jeugddag.
Wij wensen langs deze weg de deelnemende ploegen alvast van harte te bedanken voor hun komst en hopen samen met hen en hun supporters op een mooie, sportieve dag.
Het wedstrijdschema vindt u alvast in bijlage of via de link in ons activiteiten overzicht.


top
 
Woensdag 04-11-2015
(LVL)
Traditiegetrouw organiseert KFC Lille op 11 november zijn jeugddag, een dag boordevol voetbalplezier aan de Lilse Balsakker. Om die reden zullen de specifieke doelman trainingen door Herman Nijs niet doorgaan op die dag.


top
 
Woensdag 21-10-2015
(PVT)
Dat de PU11 van JOV Lille populair zijn, staat buiten kijf. Hun sterke prestaties van de voorbije weken zijn daar wellicht niet vreemd aan. De supporters staan dan ook rijen dik tijdens hun wedstrijden. Ook de grootouders van de spelertjes zijn sterk vertegenwoordigd. Daarom besloten de ouders en de technische staf van de PU11 de grootouders eens extra in de watten te leggen op een heuse grootouderdag op 7 november 2015. Wat er die dag allemaal precies staat te gebeuren, blijft voorlopig een goed bewaard geheim. We zullen het relaas van dit sympathieke gebeuren nadien zeker op deze website kunnen lezen.


top
 
Woensdag 21-10-2015
(IM)
Eindelijk is het zo ver. Vanaf donderdag 29 oktober ontvangen klanten van AD Delhaize Lille bij 15 Euro aan boodschappen (uitgezonderd tabak en emballage) gratis een setje met JOV Lille sportstickers. Alle 330 sportstickers kunnen bewaard worden in het speciaal voor JOV Lille ontworpen stickerboek. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt komend weekend alvast een gratis stickerboek overhandigd via de ploegafgevaardigden. Andere mensen die interesse hebben kunnen het verzamelboek aanschaffen bij Delhaize.
Een tip: Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen. Het bestuur van JOV Lille en AD Delhaize Lille wensen jullie alvast veel spaarplezier!


top
 
Zondag 18-10-2015
(FH)
Opnieuw zijn er bij de PU12 en PU13 wedstrijden verplaatst omwille van de Catechese. JOV Lille en Sint-Job nemen het tegen elkaar op op woensdag 4 november om 19u aan de Balsakker in Lille in plaats van op zondag 8 november.
Tip: Via het "elektronische agenda" menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg en blijft u altijd automatisch op de hoogte van dergelijke wijzigingen.


top
 
Zaterdag 10-10-2015
(FH)
Omwille van de catechese zijn de wedstrijden tussen de PU12 en PU13 en hun leeftijdsgenootjes van Antonia verplaatst. Deze teams nemen het tegen elkaar op op donderdag 15 oktober om 19u aan de Balsakker in Lille in plaats van op zondag 18 oktober.
Tip: Via het "elektronische agenda" menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg en blijft u altijd automatisch op de hoogte van dergelijke wijzigingen.


top
 
Donderdag 08-10-2015
(FH)
De eerste reffies van JOV Lille zijn een feit! U vindt ze terug op Facebook en op Twitter. Wij rekenen daarom ook op massaal veel retweets, favourites, likes, shares en wat u nog zoal kan doen op deze sociale media! Een voorbeeld van een tweet vindt u alvast onder dit bericht.top
 
Woensdag 07-10-2015
(WS)
Na het succes van de vorige edities in de afgelopen seizoenen, organiseert KFC Lille opnieuw een VIP menu ter gelegenheid van de wedstrijd tussen het Eerste Elftal en Nijlen op zaterdag 17 oktober. U kan op deze avond genieten van een ideale combinatie tussen het culinaire en het sportieve!
Alle relevante informatie vindt u in detail in het document in bijlage. Inschrijven kan telefonisch tot en met woensdag 14 oktober 2015.
Wij wensen alle aanwezigen alvast smakelijk eten en een aangename wedstrijd!


top
 
Woensdag 07-10-2015
(VG)
VC Poederlee organiseert op zaterdagavond 14 november in de kantine opnieuw een "Algemene Kwis". Je vindt de affiche in bijlage.
Inschrijven kan simpel via het mailadres op de affiche: Gewoon de ploegnaam en ploegverantwoordelijke (liefst met gsm-nummer) doormailen en je inschrijving is in orde. Ploegen bestaan uit maximaal 5 personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 12,5 EUR per ploeg en kan gewoon ter plaatse betaald worden.
Wij hopen alvast op een grote opkomst en een leuke kwis. Hopelijk tot dan!


top
 
Vrijdag 02-10-2015
(FH)
In de week van 3 tot 11 oktober zet Voetbalfederatie Vlaanderen de scheidsrechters in the picture! En dat mag gerust letterlijk genomen worden, want ter ondersteuning hiervan organiseert diezelde organisatie een Reffie actie! Het komt er simpelweg op neer dat onze teams dit weekend hun scheidsrechter van dienst op een originele manier vereeuwigen en het resultaat met de on line twitter en facebook communities delen. JOV Lille zou dit weekend dan ook al onze teams willen oproepen om op de proppen te komen met een zo origineel mogelijke foto van spelertjes, trainers en scheidsrechter en deze zo massaal mogelijk te delen, te verspreiden en te "liken". Hoe je dat precies dient te doen vind je in de bijlage.
Kunnen we op jullie rekenen? Alvast veel succes met jullie reffies!


top
 
Vrijdag 25-09-2015
(FH)
JOV Lille biedt u dit seizoen de mogelijkheid om alle competitie wedstrijden van onze jeugdploegen te koppelen in uw Elektronische Agenda op PC, smartphone of tablet. Via het elektronische agenda menu aan de linkerkant vindt u de Agenda Bestanden (iCalendar Formaat) voor elke ploeg. Meer uitleg over hoe u deze bestanden linkt of synchroniseert met uw agenda vindt u vast wel op het wereld wijde web.
Voor verdere vragen kan u altijd terecht bij de webmaster: Hij is trouwens ook benieuwd naar jullie ervaringen met dit nieuwe initiatief, dus spreek er hem gerust over aan!


top
 
Vrijdag 25-09-2015
(FH)
VC Poederlee nodigt iedereen uit op zijn reuze barbecue die plaats vindt op zaterdag 17 oktober 2015 in de kantine van VC Poederlee.
Alle informatie en het inschrijvingsformulier vindt u in bijlage.


top
 
Donderdag 24-09-2015
(FH)
In de afgelopen tijd publiceerde JOV Lille in zijn nieuws overzicht en activiteiten overzicht al heel wat documenten om u te informeren over de clubwerking en allerhande randactiviteiten. Op de website vindt u vanaf nu een gloednieuw info menu dat al deze documenten netjes voor u oplijst in volgorde van hun publicatie datum. We hopen het leven voor u zo weeral een beetje gemakkelijker te maken.


top
 
Dinsdag 22-09-2015
(FH)
Omwille van de schoolbrunch in Lille en de catechese in Beerse zijn de wedstrijden tussen de PU12 en PU13 en hun leeftijdsgenootjes van Lentezon verplaatst. Deze teams nemen het tegen elkaar op op donderdag 24 september om 19u aan de Balsakker in Lille in plaats van op zondag 27 september.
Voorts heeft Verbroedering Balen algemeen forfait gegeven in de reeks van de GU15A. Er is alvast een bijkomende oefenwedstrijd in de plaats gepland bij de buren van De Kempen op 26/09/2015.


top
 
Maandag 21-09-2015
(FH)
Speeldag 3 is alweer achter de rug. De resultaten en wedstrijdverslagen vindt u via de juiste kliks op de website. De meest markante quote kwam toch wel uit het verslag van de GU11B: "knap om te zien dat er op een paar weken tijd zulke leuke groep nieuwe voetbalvrienden is ontstaan".
Hiermee werd meteen de essentie uitgedrukt waarom we het allemaal doen! Chapeau voor de schrijver van dienst...


top
 
Maandag 21-09-2015
(FH)
De jeugd van JOV Lille heeft het hart meer dan op de juiste plaats: Dat werd afgelopen week bewezen toen de spelertjes van trainer Hinick Baranco vrijwillig van deur tot deur trokken om azalea's aan de man te brengen ten voordele van "Kom op Tegen Kanker". Knap werk van Lars, Cas, Tuur, Lander en Jonas! De portie frietjes die de spelertjes achteraf getracteerd werden was dan ook meer dan verdiend.


top
 
Donderdag 17-09-2015
(FH)
Er is goed nieuws van het logistieke front: We verwachten weldra de levering van de gloednieuwe trainingspakken en sporttassen. Op woensdag 23 september en donderdag 24 september zullen deze verdeeld worden in de kantine van KFC Lille aan de Balsakker.
Gedetailleerde informatie over wie juist wanneer verwacht wordt vindt u in de bijlage.


top
 
Donderdag 17-09-2015
(FH)
We doen dit jaar beroep op de jeugdspelers van de oudste leeftijdsgroepen om de wedstrijden bij hun jongere clubgenootjes in goede banen te leiden. In bijlage vindt u alvast de scheidsrechtersaanduidingen voor de wedstrijden tot en met begin december. Wij rekenen alvast op een stipte aanwezigheid van onze jongeren en nodigen ook de trainers, afgevaardigden en supporters uit om de gelegenheidsscheidsrechters voluit te steunen bij het uitoefenen van hun leerrijke taak.


top
 
Woensdag 16-09-2015
(LVL)
Vrij recent werd in de reeks van de PU21 van JOV Lille een extra team toegevoegd: KFC Duffel. Concreet wil dit zeggen dat er op 26/09 een extra uitwedstrijd en op 28/11 een extra thuiswedstrijd werd toegevoegd aan de speelkalender van de PU21.


top
 
Zondag 13-09-2015
(LVL)
Voor speeldag 3 is er recent een wijziging in de wedstrijdkalender: De PU12 en PU13 zullen op 20 september al om 10:00 beginnen aan hun wedstrijd op 's Gravenwezel-Schilde in plaats van om 12:00.
Men zegge het voort!


top
 
Zaterdag 12-09-2015
(FH)
Dit weekend zijn de eerste ploegfoto's gepubliceerd op de website van JOV Lille!
U vindt ze terug via de "teams" link in het menu aan de linkerkant. In de komende dagen zullen alle ploegen worden aangevuld
Naast de foto's vindt u er ook de namen van trainers en afgevaardigden en contact informatie per team. Mochten bepaalde gegevens onvolledig of zelfs niet correct zijn, mag u dit altijd laten weten aan het webteam.


top
 
Zaterdag 12-09-2015
(FH)
Dit weekend zijn de kalenders ter beschikking in de kantines van onze clubs. U vindt er een overzicht van alle wedstrijden die de elftallen van FC Gierle, KFC Lille en VC Poederlee in het seizoen 2015-2016 zullen afwerken.
Voor wijzigingen in de loop van het seizoen bent u uiteraard op onze website aan het goede adres. Bovendien zal u binnen enkele dagen ook kunnen gebruik maken van de elektronische agenda's die we via onze website zullen verdelen.


top
 
Maandag 07-09-2015
(FH)
U kon eerder al lezen dat onze jeugdspelers op 12 en 13 september aanstaande allen worden uitgenodigd om zich te laten fotograferen voor het Panini Stickerboek van Jeugdopleiding Verenigd Lille. Het uurschema daarvoor is recent gewijzigd en vindt u in bijlage. Gelieve hier rekening mee te houden!


top
 
Zondag 06-09-2015
(FH)
Het is een beetje historisch: De eerste speeldag die onze jeugdploegen afwerkten onder de vlag van JOV Lille is achter de rug. De supporters die talrijk waren opgekomen om onze Lilse jeugd aan te moedigen, kregen in 15 wedstrijden maar liefst 142 doelpunten te zien, en geloof ons als we zeggen dat er enkele waarlijke pareltjes tussen zaten.
Onze reporters zijn ondertussen ook in hun pen gekropen: De resultaten van hun zeer gewaardeerde arbeid vindt u uiteraard op onze website door het juiste linkje aan te klikken. Veel leesplezier!


top
 
Zondag 30-08-2015
(FH)
De PU11 bekampten afgelopen zaterdag hun leeftijdsgenootjes van Oostmalle. Een wedstrijdverslag vindt u in bijlage.


top
 
Vrijdag 28-08-2015
(FH)
Alle spelers van JOV Lille zullen binnenkort worden vereeuwigd. Niet alleen zullen er ploegfoto's genomen worden, de fotograaf van dienst zal ook individuele kiekjes nemen. Een deel van het verzamelde materiaal zal op de website gebruikt worden. Bovendien plannen we binnenkort de uitgave van een heus Panini boek over JOV Lille, waarin iedere speler aan bod zal komen. Meer details hierover vindt u in de bijlage naast dit bericht.
Noteer in elk geval alvast de data en uren van de fotoshoots die u terug vindt in ons activiteiten overzicht.


top
 
Vrijdag 28-08-2015
(SVV)
Op maandagavond 31 augustus 2015 komt de heer Luc De Roover een uiteenzetting geven over de wedstrijdregels voor wedstrijden 5vs5 en 8vs8. Doelgroep zijn alle spelers U15 en U17 en dit om hen voor te bereiden om tijdens de competitie als jeugdscheidsrechter te fungeren. Deze uiteenzetting vindt plaats in de kantine van Gierle vanaf 19u00. Spelers U15 en U17 dienen verplicht aanwezig te zijn! Andere mensen die interesse hebben zijn eveneens welkom.


top
 
Zaterdag 22-08-2015
(FH)
De KBVB publiceerde recent op haar website een zeer handig en beknopt overzicht van de spelreglementen in het jeugdvoetbal voor het seizoen 2015/2016. U vindt het overzicht en de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe seizoen via de "informatie" link rechts naast dit bericht.


top
 
Zaterdag 22-08-2015
(LVL)
De oefenwedstrijden van zaterdag 29/08 te Turnhout voor PU10 en PU11 worden geannuleerd op vraag van KFCT. Ter vervanging zullen onze PU11 op zat 29/08 om 13u00 op de Balsakker een wedstrijdje spelen tegen KVC Oostmalle.


top
 
Maandag 17-08-2015
(FH)
De eerste wijzigingen in de competitie kalenders zijn ondertussen ook een feit. Zo zijn er veranderingen in het speelschema van de PU21, de PU11 en de PU10. Voorts werden er een aantal extra oefenwedstrijden ingelast voor de PU15 en de PU17.
Binnenkort plannen we trouwens uit te pakken met onze elektronische agenda's zodat u nog beter en accurater op de hoogte blijft van uw favoriete JOVL ploeg. Hou onze website dus zeker goed in het oog.


top
 
Maandag 17-08-2015
(FH)
Onze GU11 kwamen afgelopen zondag prima uit de verf op het tornooi van Heikant-Berlaar. Het was dan ook met heel veel plezier dat onze reporter ter plaatse in zijn pen kroop. Verslag in bijlage.


top
 
Zaterdag 15-08-2015
(FH)
Het vrouwenvoetbal zit deze dagen stevig in de lift, getuige daarvan bijvoorbeeld de recente prestaties van de Belgian Red Flames, die in het kielzog van de Belgian Red Devils, de nodige successen weten te boeken. Om het vrouwenvoetbal in de kijker te zetten wordt er op zondag 30 augustus een Meisjesvoetbaldag georganiseerd in Tubeke voor meisjes van 5 tot en met 16 jaar. Uiteraard zullen ook de Belgian Red Flames hier van de partij zijn. Meer info vindt u in de flyer in bijlage.
Inschrijven kan via www.footfestival.be


top
 
Zondag 09-08-2015
(FH)
"Jeugdopleiding Verenigd Lille" is nog maar net uit de steigers, of daar zijn onze eerste reporters al in de pen gekropen. Een korte reflectie van de belevenissen van de PU11 op het jeugdtornooi in VC Poederlee van afgelopen zaterdag in bijlage.


top
 
Zondag 09-08-2015
(FH)
Op donderdag 13/08 om 19u30 organiseert JOV Lille een info vergadering voor alle afgevaardigden van onze jeugdploegen. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine van VC Poederlee. Alle afgevaardigden worden op deze vergadering verwacht. Ook mensen die eventueel de ambitie hebben om in het komende seizoen afgevaardigde te worden maar de stap nog niet hebben gezet, zijn welkom om te vernemen wat dit allemaal inhoudt.


top
 
Zaterdag 08-08-2015
(FH)
De eerste competitiewedstrijden zijn gepland voor september, maar ook in augustus zullen onze jeugdploegen al aan de slag gaan in diverse oefenwedstrijden en tornooien. In bijlage hebben we een overzichtje gebundeld van de geplande wedstrijden deze maand.
Opgelet: Wijzigingen zijn altijd nog mogelijk. De trainers zullen iedereen rechtstreeks op de hoogte houden van het gedetailleerde programma.


top
 
Donderdag 06-08-2015
(FH)
Nieuws voor onze jeugddoelmannen: Herman Nijs zal vanaf volgende week woensdag 12 augustus starten met gerichte keeperstrainingen op de terreinen van KFC Lille. De doelmannen van U7 tot en met U11 worden verwacht om 16u30 en trainen tot 17u30. De doelmannen van U12 tot en met U17 krijgen training van 17u30 tot 18u30. Al naargelang de belangstelling voor en aanwezigheid op deze trainingen zal Herman in de komende weken dit schema verder verfijnen. Bij deze roepen we alle jeugdtrainers op om hun doelmannen op de hoogte te brengen en vragen we ook aan de spelertjes zelf om hun aanwezigheid expliciet telefonisch te bevestigen aan Herman (+32 497 44 41 37).
We wensen al onze jonge doelmannen alvast veel succes!


top
 
Woensdag 05-08-2015
(FH)
De supporters van de jeugdploegen kunnen zich verheugen op de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen. Zo zullen de U7, U8, U9, U10 en U11 op zaterdag 8 augustus een jeugdtornooi betwisten op de terreinen van VC Poederlee. Het volledige speelschema vindt u via de link rechts van dit bericht.
Diezelfde dag zullen op diezelfde lokatie de U12 het om 18u opnemen tegen OG Vorselaar.


top
 
Woensdag 29-07-2015
(FH)
De nieuwe naam van het samenwerkingsverband tussen de jeugdopleidingen van FC Gierle, KFC Lille en VC Poederlee is gekozen! Uit de tientallen inzendingen die we mochten ontvangen, waarvoor onze uitdrukkelijke dank, kwam Jeugdopleiding Verenigd Lille uit de bus.
In deze naam komen duidelijk 3 belangrijke kernwoorden van het samenwerkingsverband naar voor: Eerst en vooral ligt de focus op de Lilse voetbaljeugd, wat een evidentie is ("Jeugd"). Daarnaast stellen we ons als doel om een kwalitatief hoogstaande voetbalopleiding na te streven ("Opleiding"). En last but not least duidt het woord "Verenigd" op het feit dat we binnen onze prachtige gemeente hier allemaal samen onze schouders willen onder zetten!


top
 
Zondag 28-06-2015
(FH)
Het jeugdsamenwerkingsverband tussen Gierle, Lille en Poederlee draait ondertussen op volle toeren, zoals u allicht al hebt kunnen merken. We zijn echter nog op zoek naar een geschikte identiteit voor deze verenigde samenwerking. Daarom doen we bij deze graag een oproep aan iedereen die bij de zaak betrokken is, in het bijzonder onze eigen voetbaljeugd, om met een originele naam op de proppen te komen. Je voorstellen zijn welkom via het contact formulier op onze website of kunnen rechtstreeks getwitterd worden aan @kfclille. We kijken alvast uit naar jullie reacties!


top
 
Zondag 21-06-2015
(LVL)
Het jeugdsamenwerkingsverband tussen Gierle, Lille en Poederlee organiseert op 4 juli aanstaande een kennismakingsmoment voor duiveltjes. Kinderen die geboren zijn in 2009-2010-2011 zijn dan van harte welkom om op een speelse manier kennis te maken met de voetbalsport. Verdere informatie vindt u in het document in bijlage.
Uiteraard zijn ook oudere voetballertjes die volgend seizoen onze jeugdploegen wensen te versterken, bij onze nieuwe vereniging aan het juiste adres. Graag even een seintje aan de jeugdverantwoordelijken of TVJO.


top
 
Maandag 01-06-2015
(FH)
Het doek valt stilaan volledig over het lopende seizoen. Ondertussen wordt er kei hard gewerkt om er ook in 2015-2016 een mooi, sportief jaar van te maken in de Lilse voetbalgemeenschap. Uiteraard zal het komende seizoen vooral in het teken staan van het samenwerkingsverband dat Poederlee, Gierle en Lille op het vlak van jeugdwerking hebben gesloten. Achter de schermen is al hard en constructief gewerkt om daar alvast een succesverhaal van te maken. Omdat we u graag op de hoogte willen houden, organiseren de 3 clubs op 8, 10 en 12 juni extra informatie avonden rond dit thema, waarop u uiteraard van harte welkom bent. Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding Steven Van Vlasselaer doet in de brief in bijlage verdere details hiervan uit de doeken.
Tot dan!

maa 08/06 19u30
Infosessie U8-U9
VC Poederlee

woe 10/06 19u30
Infosessie U10-U11-U12-U13
KFC Lille

vri 12/06 19u30
Infosessie U15-U17
FC Gierle


top
 
Zaterdag 30-05-2015
(FH)
Op zaterdag 13 juni wordt in onze gemeente door Atletiek Club Lille op sportcentrum De Balsakker de tweede editie van de Krawatenjogging georganiseerd. Ideaal voor wie in het tussenseizoen de conditie wat op peil wil houden. Naast een kids run van 1 kilometer hebt u de mogelijkheid om afstanden van 4, 8 of 12 km af te leggen.
U vindt alle nodige info via de link in bijlage.


top
 
Donderdag 16-04-2015
(WS)
Vanaf het nieuwe seizoen 2015-2016 versterken KFC Lille, FC Gierle en VC Poederlee hun samenwerking. Tijdens diverse info sessies die op de 3 clubs werden gegeven, kon je daar al meer over vernemen. Om alvast eens te proeven hoe het er volgend jaar aan toe zal gaan, organiseren de 3 clubs in de week van 20 april 2015 tot en met 24 april 2015 hun voetbaltrainingen op de manier zoals ze ook volgend seizoen zullen plaats vinden. Zo krijgers de spelers die volgend seizoen in dezelfde categorie spelen alvast eens de kans om kennis te maken met elkaar en met de lokatie waar zij volgend jaar zullen trainen en spelen. Deze trainingen zullen geleid worden door de huidige trainers. In bijlage vind je alvast het schema van deze trainingsweek, waarbij je vooral dient te letten op het geboortejaar van de speler.
Voorbeeld: Een speler die momenteel bij de U8 speelt (geboortejaar 2007), treedt volgend seizoen aan bij de U9 en zal de training dus volgen in Poederlee op dinsdag 21/04/2015 en donderdag 23/04/2015 van 18.00 uur tot 19.30 uur. De trainer van de U8 van het huidige seizoen zal deze training begeleiden.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je steeds contact opnemen met je huidige trainer of met jeugdcoördinator Steven Van Vlasselaer (0473/276522).


top
 

V03.05.00