laatste nieuws

(laatst gewijzigd op Maandag 4/6/2018 18:39)
   
Zondag 03-06-2018
(LP)
Ook deze zomer is er weer ons jaarlijks voetbalkamp op het complex van FC Gierle. Het kamp gaat door op 13 - 14 - 16 - 17 Augustus 2018. Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar mogen hier aan deelnemen. Meer informatie vindt U in de bijlage hiernaast. Vlug inschrijven is de boodschap.


Zondag 13-05-2018
(FH)
Ondertussen is ook Dag 2 van de Poperinge Trophy gepasseerd. Organisatoren, spelers, begeleiders en supporters kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi, waarin de vriendschap en de sfeer primeerden! Een mooie afsluiter dus van het voetbalseizoen voor de deelnemende JOV Lille teams, waarbij we tegelijkertijd iedereen van harte willen bedanken die hier zijn schouders mee heeft onder gezet. Genieten nu van een deugddoende sportieve break en uitkijken naar het volgende JOV Lille seizoen!
PS: Extra verslaggeving vindt u in bijlage!

Vrijdag 11-05-2018
(FH)
Dag 1 van de Poperinge Trophy zit er op. Een dag die onder perfecte weersomstandigheden doorging met wisselende successen voor onze Lilse teams. U kon ongetwijfeld al een en ander oppikken via onze trouwe twitteraars (de feed van JOV Lille vindt u hier), maar tegelijkertijd kropen ook enkele van onze reporters weer vlijtig in de pen: Hun schrijfsels vind je in bijlage.


Maandag 30-04-2018
(FH)
JOV Lille trekt binnenkort met enkele jeugdploegen naar de Poperinge Trophy. Het wedstrijdschema is ondertussen gepubliceerd op de website van de organiserende vereniging.


Maandag 30-04-2018
(FH)
KFC Lille, FC Gierle en VC Poederlee werken ook in het seizoen 2018-2019 samen om een goede Jeugdopleiding te verwezenlijken. Om die manier kan zowel het recreatief (gewestelijk) en competitief (provinciaal) jeugdvoetbal aangeboden worden. Om van dit project verder een succes te maken, is JOV Lille nog steeds op zoek naar gediplomeerde (getuigschrift B, Uefa B en hoger) jeugdtrainers. Voel je je aangesproken om talentvolle jongeren te begeleiden, aarzel dan niet contact op te nemen.


meer nieuws